Xtra Producties
Image default
Bedrijven

Dit zijn de leukste kraamcadeaus om te vragen

Verwacht je binnenkort een kindje? Spannend, maar vooral ontzettend leuk! Wanneer de kleine er eenmaal is, dan zul je overladen worden met vragen over wat je wil hebben. Dat kan een erg lastige vraag zijn, want wat wil je nu eigenlijk hebben en wat kun je vragen? Een kraamcadeau voor jongen is natuurlijk heel anders dan een kraamcadeau voor een meisje. Misschien kun je ook een kraamcadeau voor jezelf vragen, want ook jij mag wel even uitrusten na het krijgen van een kleintje. In dit artikel staan de leukste ideeën voor je opgesomd, zodat jij weet wat je kan vragen als kraamcadeau.

Iets van de babyuitzetlijst

Als je voor de eerste keer ouder wordt dan stel je je toch al snel de vraag: ‘’Wat heb ik nodig?’’. Het antwoord: je hebt een heleboel spullen nodig. Daarvoor is er een zogeheten babyuitzetlijst die je houvast geeft over wat alles wat je nodig hebt voor jouw pasgeboren kindje. Met deze lijst is een kraamcadeau voor jongen gemakkelijk te vragen: Als je deze lijst eenmaal hebt opgesteld, is het een idee om iets van deze lijst te vragen voor de babyshower of kraamvisite. Hierbij kun je denken aan kleding, spullen voor het verschonen van luiers of spullen voor in bad.

Inrichting

Het voordeel van het vragen van cadeaus is dat je specifiek dingen kan vragen voor de inrichting. Waar je mensen liever niet zelf laat kiezen, omdat het wel moet passen bij jullie smaak als ouders, kun je bijvoorbeeld linkjes doorsturen van het cadeau dat je graag zou willen hebben. Als kraamcadeau voor een jongen kun je denken aan een voedingskussen of een babynestje.

Kraamcadeau voor mama

Niet alleen kunnen er cadeaus gevraagd worden voor de baby, maar ook voor de moeder. Dat klinkt misschien egoïstisch, maar de visite wil ook graag de moeder verwennen. Wanneer ze ernaar vragen kun je heerlijke douche- of badspullen vragen zodat je even kunt ontspannen. Andere cadeaus als een mama sieraad, chocolade en een heerlijke fles champagne om de geboorte te vieren doen het ook altijd goed.

https://www.freubelshoponline.nl/c-6144716/kraamcadeau-jongen/