Xtra Producties
Image default
Woning en Tuin

Do’s en dont’s bij het kopen van een marmeren bijzettafel

Een marmeren bijzettafel kenmerkt zich door een prachtige uitstraling en een lange levensduur. Daarnaast kun je een bijzettafel voor verschillende doeleinden gebruiken. Deze twee samengevoegd zorgen dus voor een perfecte combinatie!

 

Nu is het nog zaak om de ideale marmeren bijzettafel voor jou te vinden. Dat kun je gelukkig snel en eenvoudig doen op IndoMarmer.nl. Deze aanbieder heeft namelijk het grootste aanbod, waardoor er altijd een passende tafel voor jou bij zit. Dat niet alleen, maar IndoMarmer heeft ook de laagste prijzen van Nederland. Samen met de 14 dagen bedenktijd en de gratis verzending kunnen wij niets anders dan je deze site van harte aanraden.Toch kan het uitkiezen nog wat lastig worden. Om je hierbij te helpen, zetten we een aantal tips en veelvoorkomende valkuilen op een rijtje. Zo weet je precies wat je wel en niet moet doen bij de aanschaf van je nieuwe marmeren bijzettafel!

 

Do: Bepaal waar je bijzettafel komt te staan

Door vooraf al goed na te denken over de plaats waar je bijzettafel komt te staan, voorkom je teleurstellingen achteraf. Het komt vaak voor dat mensen slechts globaal nadenken over de plaats van hun nieuwe tafel. De kans is dan groot dat de tafel te groot of te klein is voor de plek die zij in gedachten hadden. Je kunt dit voorkomen door vooraf te bedenken waar je marmeren bijzettafel moet komen en deze plek even op te meten. Zo weet je precies wat de afmetingen zijn. Dit helpt je later weer om de afmetingen van je nieuwe marmeren bijzettafel te bepalen.

 

Don’t: Kies de verkeerde vorm

Een marmeren bijzettafel komt in drie verschillende vormen: rond, vierkant of rechthoekig. Elke vorm heeft zijn eigen punten waar hij op uitblinkt. Zo is een ronde tafel mooi in het midden van een ruimte. Een een rechthoekige of vierkante bijzettafel zorgt ervoor dat er meer plaats overblijft in een smalle ruimte. Bepaal vooraf goed wat voor jouw bijzettafel geldt en kies dan pas welke vorm hier goed bij past. Is geen van beide scenario’s echt aan de orde? Dan kun je met je eigen smaak bepalen welke soort tafel jij het mooiste vindt.

 

Do: Kies de perfecte kleur

Net als met vormen komt een marmeren bijzettafel ook in drie verschillende kleuren: crème, grijs en zwart. Voor iedereen die nog een unieker exemplaar wil neerzetten, zijn er ook uitvoeringen in onyx. Zo is er voor ieder wat wils. Bepaal welke kleur goed past bij je huidige interieur en laat je nieuwe marmeren bijzettafel hier naadloos bij aansluiten.