Xtra Producties
Image default
Geschenken

Online interieur winkel

Met de nieuwe corona maatregelen zijn er veel dingen veranderd. Veel consumenten die voorheen in de winkels hun nieuwe interieur kochten, kopen nu liever online vanwege eigen veiligheid. Zo speelt HK Living goed in op de huidige markt met hun online webshop. Naast de Nederlandse markt weten zij zich ook te profileren op de Europese en zelfs internationale markt. Ze zijn geen onbekende in Scandinavië, Engeland, Duitsland en nog vele andere landen! Ze hebben deze internationale markten weten te benaderen via goede marketing en met hun kwalitatieve en stijlvolle producten! Het maakt dus niet uit waar ter wereld je woont, je kunt bijna overal ter wereld je huis decoreren met deze mooie spullen. De slogan van het bedrijf is dan ook niet voor niets ‘Global Living’.

 

Interieur van Nederlandse komaf We zijn het niet gewend, maar deze stijlvolle spullen zijn ontworpen door een Nederlands bedrijf. Daar mogen we als Nederlander trots op zijn! Het bedrijf heeft met zorg al haar producten ontworpen en uitgezocht en heeft dan ook een enorme collectie neergezet. Ze hebben spullen voor jong en oud en passend voor alle culturen en stijlen. Ze hebben zoveel keuze dat ze het mogelijk maken om je eigen woning volledig naar eigen wens in te richten. Of je nu kiest voor een dezelfde stijl zodat je een strak geheel kunt creëren of je nu juist contrast in je woning wilt creëren, dit is de winkel waar je alle kanten mee uit kunt.

 

Online voordelen Het kan natuurlijk zijn dat je niet gewend bent om online producten te kopen en zeker wanneer het gaat om woonaccessoires. Veel mensen willen graag een voorbeeld van bepaalde producten zien om in te kunnen beelden hoe hun huiskamer uit komt te zien. Echter vergeet men dat de voorbeelden dan al voorgekauwd zijn en eigen, originele ideeën vaak niet tot zijn recht komen. Door de afwezigheid van een showroom en alleen afbeeldingen te zien van het product, komt de consument zijn eigen smaak meer naar voren.

 

Zijn er nog andere voordelen? Naast hetgeen dat het veiliger is om online te winkelen, hoef je je ook geen zorgen te maken over hoe je de spullen thuis krijgt, zonder al te veel kosten te maken. Alle producten worden, bij een besteding vanaf €100, gratis thuis bezorgd. De producten worden dan professioneel afgeleverd zodat je ze ook zonder beschadiging ontvangt. Vind je de producten toch niet passen in je woning? Dan kun je ze altijd retourneren binnen 30 dagen. Online kopen is de moeite waard om te proberen!