Xtra Producties
Image default
Eten en drinken

Duurzame en biologische gerechten: dit bedrijf verzorgt voor u de catering

Organiseert u binnenkort een evenement en zou u graag duurzame en biologische gerechten willen serveren? Schakel dan The-Eet-team in als uw cateraar. Zij zorgen voor een unieke aankleding van uw event waarbij u mag rekenen op een duurzame catering. Maar wat houdt dit nu precies in? En wat mag u verwachten van dit bedrijf?

Een duurzame cateraar met een duidelijke visie

The-Eet-team is opgericht in 2000 waarbij ze altijd een duidelijke visie voor ogen hadden: eerlijk, creatief en persoonlijk te werk gaan. Dit geldt zowel voor hun producten als in hun samenwerking met klanten, leveranciers en locaties. Ze gaan eerlijk te werk door zoveel mogelijk met seizoensproducten te werken. Daarnaast hebben ze nauwe samenwerkingsverbanden met lokale leveranciers en zijn ze een grote voorstander van duurzaam inkopen en produceren. De creativiteit ziet u terug in hun vele uitgewerkte concepten en mooi bedachte presentaties. Daarbij is de samenwerking erg persoonlijk en dat ziet u terug in hoe zij hun klanten en evenementen benaderen. Elke vraag wordt beantwoord met een originele oplossing geheel op maat.

De vele mogelijkheden omtrent duurzame catering

Een ding is duidelijk: zij zijn sterk in het leveren van duurzame catering. De producten die zij gebruiken bij catering zijn op duurzame wijze geproduceerd en zo veel mogelijk uit de streek gekocht. Zo werken zij alleen met duurzaam gekweekte vis en scharrel of biologisch vlees. En dat proeft u! Ieder gerecht is vol van smaak! Daarbij zijn de mogelijkheden erg divers en voorzien zij u van een uitgebreide catering voor zowel een diner, ontbijt, lunch of gewoon wanneer u verschillende hapjes wilt serveren.  

Neem contact met hen op

Wil u dit bedrijf inschakelen voor een duurzame catering bij u op locatie? Zowel voor bedrijven als particulieren is het mogelijk om hen in te huren. Neem eenvoudig contact op door te bellen en ontdek de vele mogelijkheden!

https://the-eet-team.nl/