Xtra Producties
Image default
Cadeau

Het geven van een cadeau wordt nóg leuker met een fairtrade geschenk

Een geschenk geven is dikwijls leuker dan krijgen. Een fairtrade geschenk geven uit de webwinkel van Embrace the World is echter nóg leuker. Zo maak je met een duurzaam of fairtrade cadeau van dit bedrijf niet alleen de ontvanger blij, maar ook jezelf, de makers, het milieu, de toekomstige generaties, dieren en niet te vergeten de eigenaren van de webshop. Kortom, het geven van een fairtrade geschenk uit deze bijzondere webwinkel brengt veel meer teweeg dan je op het eerste gezicht zult denken. Met deze cadeauproducten worden namelijk kleine ondernemers uit veelal ontwikkelingslanden geholpen een leefbaar bestaan op te bouwen tegen correcte werkomstandigheden en inkomsten. Daarnaast wordt er bij het produceren van de geschenken zoveel mogelijk rekening mee gehouden om dit op een milieuvriendelijke manier te doen, wat natuurlijk ontzettend belangrijk is voor de toekomstige generaties en dieren op onze wereld.

Vergeet vooral jezelf ook niet

We zijn veelal bezig met het kopen van cadeaus voor anderen, maar vergeet vooral af en toe ook niet om jezelf eens flink te verwennen en belonen voor bepaalde prestaties. Door het ruime assortiment aan geschenken dat Embrace the World te bieden heeft, zul je al vrij snel iets tegenkomen wat jou onwijs aanspreekt. Een mooi Tibetaans sieraad bijvoorbeeld, woondecoratie uit Lombok of wellicht een prachtige klank afgevende Koshi waarmee je urenlang kunt ontspannen in de tuin. Deze webshop biedt meer dan genoeg mogelijkheden om ook jezelf eens te voorzien van een mooi fairtrade geschenk.

Kies voor verzenden of ophalen

Je hebt een aantal mooie geschenken in je winkelmandje gestopt, wat nu? De webwinkel geeft je de keuze om de door jou gekozen spullen op te laten sturen of op te halen. De verzendkosten worden bij het afrekenen automatisch bij de rekening opgeteld. Kies je voor de laatste optie? In dat geval is het belangrijk dat je hiervoor van tevoren even contact opneemt met de eigenaren. De contactgegevens vind je op de website!

Gerelateerde artikelen

Een ring kiezen die bij je past

Op zoek naar een kraamcadeau van glas?

Totaaloplossing voor elke kunstliefhebber bij een kunsthandel in de regio Blaricum