Xtra Producties
Image default
Geschenken

In deze webshop ontdek je de heilzame energie van edelstenen

Mensen gebruiken al sinds eeuwen edelstenen vanwege hun heilzame energie. Edelstenen hebben een positief effect op de lichamelijke gezondheid en kunnen zelfs veranderen hoe je je mentaal voelt. De werking van edelstenen is niet zichtbaar maar kan wel worden gevoeld in de vorm van straling of trillingen. Die trillingen kunnen een heilzaam effect hebben op verschillende kwalen. Jade is bijvoorbeeld goed bij nier- en blaasproblemen en lapis lazuli heeft een weldadig effect als je het verwarmt en op een pijnlijke plek legt. Weet je niet goed welke edelsteen je nodig hebt? Vraag dan gerust om advies bij Xoxos, de webshop voor edelstenen en aanverwante producten. Ze helpen je graag om de juiste edelstenen of producten te vinden om je klachten te verminderen.

 

De helende werking van edelstenen en drakenschedels

In deze webshop voor edelstenen kun je een groot aantal ruwe en bewerkte edelstenen bestellen voor verschillende geneeskrachtige doeleinden. De edelstenen zijn ook verwerkt in diverse producten zoals beelden, juwelen, theelichthouders, lampen en drakenschedels. Draken zijn mythische dieren waar allerlei bijzondere krachten aan worden toegedicht. Die drakenschedels zijn gemaakt van edelstenen als labradoriet wat verlichtend werkt bij angst en stress of tijgeroog wat verlichtend werkt bij ademhalingsproblemen. De drakenschedels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Kijk in de webshop voor edelstenen als je benieuwd bent naar het assortiment drakenschedels en vraag gerust om advies als je niet weet welke je moet kiezen.

Bestel edelstenen of drakenschedels met een geneeskrachtige werking via de webshop

In de webwinkel van Xoxos vind je een enorm aanbod aan geneeskrachtige stenen, drakenschedels met een heilzame werking en diverse producten voor mindful en gezond wonen. Heb je gevonden wat je zocht? Dan kan je dit eenvoudig bestellen bij de webshop voor edelstenen. Als je vandaag je drakenschedel bestelt in de webshop, wordt het dezelfde dag nog naar je toegestuurd.