Xtra Producties
Image default
Muziek

Een cursus DJ worden voor beginners volgen

Het vak van DJ’s is steeds populairder geworden de laatste jaren. Steeds meer kinderen dromen ervan om te draaien van volle zalen en achter een mengpaneel te staan. Het is alleen lastig om goed te leren draaien. Hoe kom je bijvoorbeeld aan apparatuur of leer je welke muziekstijlen met elkaar te combineren zijn? Gelukkig volg je op steeds meer muziekscholen een cursus DJ worden voor beginners, waarvoor je geen voorkennis, apparatuur of ervaring nodig hebt. Met doorzettingsvermogen, gevoel en passie voor muziek en motivatie beschik je over alle benodigde eigenschappen om deze cursussen af te ronden. 

Een geschikte muziekschool

De Gooische Muziekschool in Bussum is een dergelijke school die een cursus DJ worden voor beginners aanbiedt. Ben je woonachtig in de Gooi-en Vechtstreek of Eemland? Dan is deze muziekschool wellicht iets voor jou. De school heeft een groot team aan docenten uit de muziekwereld die je begeleiden. Zo leer jij jouw discipline optimaal beheersen. De school heeft een groot aanbod rijkserkende opleidingen in de dans-, muziek- en musicalwereld, waaronder de cursus DJ worden voor beginners. Daarnaast geven de docenten lessen op 8 locaties binnen de regio voor allerlei leeftijden en niveaus. Je volgt zowel groepslessen als privélessen op de school.

Volg de cursus van echte professionals

Op de Gooische Muziekschool in Bussum volg je de cursus DJ worden voor beginners bij echte DJ’s. Zij draaiden door het hele land en laten je alle geheimen ontdekken van het vak. De cursus is te volgen vanaf 10 jaar en is bedoeld voor zowel kinderen als volwassenen. Het cursuspakket bestaat uit 5 cursussen die ongeveer 45 minuten duren. Tijdens de cursus leer je tracks mixen en naast elkaar te draaien. Ook maak je effecten en loops en werk je toe naar de perfecte cilmax. Daarnaast leer je naar muziek te luisteren, zodat je jouw publiek echt voor je wint. Heb je interesse? Meld je aan via de website of neem contact op met de school.

https://www.degooischemuziekschool.nl/