Xtra Producties
Image default
Winkelen

Een duurzaam surfshirt online bestellen: zo zeg je nee tegen oneerlijke omstandigheden

Helaas zijn er nog steeds kledingmerken die hun producten laten maken in landen waar arbeiders volledig worden uitgebuit. Lange dagen, barslechte betalingen en verschrikkelijke omstandigheden zijn dan heel gewoon. Door een duurzaam surfshirt online te bestellen bij SWAKiKO zeg je nee tegen deze manier van produceren. Daarbij ontvang je dan een kwalitatief shirt dat vele jaren meegaat en met een eigentijdse en unieke print in jouw favoriete surfstijl. De oprichters van deze winkel waarderen de natuur en de aarde, omdat ze daar elke dag op hun surfbord van mogen genieten. Dat zie je terug in de schitterende producten die zij verkopen in hun webwinkel en de werkwijze die ze hanteren.

Duurzame shirts

Als jij op zoek bent naar een winkel waar je een duurzaam surfshirt online kunt bestellen, dan wil je ook zeker zijn dat deze echt duurzaam is. De shirts van deze webwinkel hebben twee keurmerken gekregen. Het Fairwear-keurmerk wordt alleen uitgedeeld aan producten die in eerlijke en menselijke omstandigheden worden geproduceerd. Dat zijn dus mensen die werken voor een normaal salaris, met normale diensten en in een normaal gebouw. Het GOTS-keurmerk garandeert je dat je een duurzaam surfshirt online gaat bestellen dat van 100% biologisch katoen is gemaakt. Met andere woorden, tijdens de productie van dit katoen wordt de aarde niet beschadigd en worden de planten niet bespoten.

Bestel shirts met eigentijdse duurzame surfprints

Een laatste punt waar je zeker van kunt zijn als je een duurzaam surfshirt online gaat bestellen bij SWAKiKO is dat je deze erg lang zult dragen. De print wordt namelijk niet op de stof aangebracht, maar in de stof. Daarvoor wordt een techniek gebruikt waarbij de inkt in de vezels trekt en zich daar hecht. De print is scherp en kan vele malen gewassen worden zonder dat deze vervaagt, barst of verdwijnt. Met een CO2-neutrale levering in Nederland erbij, komt deze winkel zijn beloftes aan het milieu meer dan na.

https://www.swakiko.com/nl/