Xtra Producties
Image default
Bedrijven

Een duurzame vloer op maat voor u gemaakt bij de vloerenwinkel

Bij de vloerenwinkel Van der Heijden Vloeren in Oss kunt u terecht  voor de mooiste houten vloeren, maar ook voor laminaat, parket of lamelparket. Het uitzoeken van een nieuwe vloer kan een lastig proces zijn. Een vloer is immers zeer bepalend voor de sfeer in bijvoorbeeld uw huis of bedrijfspand. Daarbij heeft u natuurlijk persoonlijke wensen omtrent uw nieuwe vloer. Houten vloeren geven een ruimte een natuurlijke uitstraling en daardoor is een houten vloer vaak een heel geschikte keuze. Maar ook in de houten vloeren zijn er veel mogelijkheden en in zo’n geval is het fijn om advies te kunnen vragen aan iemand met verstand van zaken.

Doe inspiratie op in de vloerenwinkel in Oss

Een deskundig team vindt u bij Van der Heijden Vloeren. Heeft u vragen over een bepaalde vloer of wilt u advies over de meeste geschikte vloer voor uw persoonlijke situatie? Zowel telefonisch als persoonlijk kunt u bij deze vloerenwinkel voor een professioneel advies terecht. Voor het maken van uw keuze is er volop inspiratie te vinden in de showroom in Oss. Ook op de website vindt u tal van voorbeelden van geplaatste vloeren. Zo kunt u op uw gemak bekijken welke vloeren het beste aansluiten bij uw wensen.

Een scala aan mogelijkheden voor uw vloer

Naast diverse soorten houten vloeren waar u uit kunt kiezen, bepaalt u ook zelf het patroon en de eventuele behandeling die de vloer ondergaat. Een houten vloer kan bijvoorbeeld worden gelegd in een visgraat, een vlechtpatroon of een Hongaarse punt. Daarbij zijn er verschillende behandelingen mogelijk, zoals borstelen, lakken, oliën of schuren. Ook na aankoop van uw vloer kunt u blijven rekenen op de service van vloerenwinkel Van der Heijden Vloeren. Zo kunt u hier altijd terecht met vragen over het onderhoud van uw vloer of bijvoorbeeld een uitbreiding. De vloer van uw dromen inclusief een droomservice vindt u bij Van der Heijden Vloeren.