Xtra Producties
Image default
Bedrijven

Een nieuw begin

Een nieuw begin

In het begin van het jaar zijn vaak gezinnen die het huis willen gaan opknappen. Nieuwe ronde nieuwe kansen zeggen ze dan. Als je dit doet is het altijd handig om naar de deuren te kijken. Tegenwoordig zijn er heel erg veel inbraken dus een veilig slot is altijd handig. Laat ook meteen reservesleutels maken, anders moet je de deur open laten maken door een slotenmaker, zoals slotenmaker Venray.De slotenmaker in Venray doet alles zeer zorgvuldig en zal voldoende reservesleutels hebben.

Inbraken

Corona heeft ook veel voordelen gehad, een voorbeeld hiervan is dat het aantal inbraken is verminderd. Dit komt natuurlijk omdat iedereen thuis heeft moeten zitten de laatste maanden. Hierdoor hebben dieven niet eens de kans kunnen hebben om in te breken. Normaal zijn er in het jaar heel erg veel inbraken, vooral in de grote steden. Denk bijvoorbeeld aan Amsterdam en Rotterdam, hier zijn per maand 1869 inbraken.

Veel mensen weten niet wat ze moeten doen als ze een inbreker op heterdaad betrappen, nu mag je hem dus aanhouden als dit gebeurt. Hierbij mag je geen onnodig geweld of wapens gaan gebruiken. Als je dit wel doet is het de kans dat jij in de problemen komt. Als je daders van misdrijven bestraft zonder dat hier recht voor is, ben je strafbaar. Dus houdt hier rekening mee als je dit gebeurt.

Sloten

Veiligheid is heel erg belangrijk. Daarom is het misschien verstandig als je een camerasysteem in je tuin hangt, zodat je altijd weet wat er gebeurt. Denk ook bijvoorbeeld aan een extra slot of nepcamera’s. Nepcamera’s kunnen ervoor zorgen dat de inbreker schrikt en niet meer naar binnen gaat komen. Ook is er een deurbel geproduceerd die precies ziet wie er voor de deur staat. Ook kan je met diegene praten. Dit is dus een handige maar ook vooral een veilige uitvinding. Ga voor veilige sloten naar de slotenmaker in Venray.

https://slotenmaker112.nl/slotenmaker-venray/