Xtra Producties
Image default
Beauty en verzorging

Een stap voor stap gids voor het aanbrengen van acrylnagels

In dit artikel nemen we je mee door alle stappen die nodig zijn om acrylnagels aan te brengen, zodat je thuis snel en gemakkelijk resultaten van salonkwaliteit kunt bereiken. Van het acryl nagels producten kopen en het kiezen van kleuren, tot het mengen van je poeder en vloeibare acryl systemen om je eigen unieke design aan te brengen – we behandelen alles wat je moet weten! Dus als je geïnteresseerd bent om te leren hoe je prachtig werk kunt verrichten met acrylnagels bij jezelf of bij je dierbaren, lees dan verder!

Verwijder oude nagellak en breng uw nagels in vorm

Een frisse set nagels kan je een glamoureus en zelfverzekerd gevoel geven, maar ze hebben onderhoud nodig om er fantastisch uit te blijven zien. Of het nu thuis is of bij een professionele manicure, het goed verwijderen van oude nagellak en het verzorgen van je nagels is essentieel voor het bereiken van de perfecte look. Als je je nagelkleur wilt veranderen, gebruik dan eerst een acetonvrije remover om alle sporen van de oude nagellak te verwijderen. Breng vervolgens uw nagels in de gewenste vorm en breng vervolgens een voedende basislaag aan om ze gezond te houden. Met regelmatig onderhoud heb je prachtige nagels die zeker zullen opvallen!

Breng een base coat aan om je nagels te beschermen tegen vlekken

Het aanbrengen van een base coat voor het lakken van je nagels wordt ten zeerste aanbevolen voor een maximale, langdurige bescherming. Vlekken van nagellak kunnen de natuurlijke nagelriemen van je nagels verzwakken, waardoor ze broos worden en niet lang meegaan. Om dit te voorkomen helpt het aanbrengen van een base coat je nagels gezond te houden en verlengt het de levensduur van manicure en pedicure aanzienlijk. Deze eenvoudige maar doeltreffende stap beschermt je nagels niet alleen tegen vlekken, maar zorgt er ook voor dat de kleur langer blijft zitten zodat ze zeker de aandacht zullen trekken!

Lak de acrylnageltips in de gewenste kleur en het gewenste design

Het lakken van de acryl nagel tips is een geweldige manier om uw persoonlijke stijl en creativiteit uit te drukken. Met zoveel verschillende kleuren en ontwerpen om uit te kiezen, kun je je nagels lakken op een manier waardoor jij je speciaal en zelfverzekerd voelt! Het proces is eenvoudig; begin met het wassen van je handen voordat je je nagels lakt met de gewenste kleur met drie streken – één in het midden bovenop de nagel, dan één aan elke kant. Zorg ervoor dat je elk deel van je nagel bedekt voordat je een ontwerp toevoegt met een tandenstoker of een dun penseel voor details. Laat elke laag volledig drogen voordat je de volgende aanbrengt, en als je klaar bent, doop dan een watje in wat alcohol of nagellakremover om alle rommel rond je huid en nagels op te ruimen. Met dit proces kun je prachtige acryl nageltips lakken die overal de aandacht zullen trekken! 

acrylnagels

Werk de acrylnagel af met een top coat en laat het drogen

Als je acrylnagel er eenmaal op zit, is de laatste stap het aanbrengen van een toplaag en deze laten drogen. Dit is vooral belangrijk om de nagels er zo lang mogelijk glanzend en fris uit te laten zien, maar ook om ze langer mee te laten gaan zonder te chippen of te splijten. Het aanbrengen van een toplaag helpt het nageldesign en de kleur in te sluiten, waardoor een glanzende professionele afwerking ontstaat. Het duurt meestal ongeveer 10 minuten voordat de topcoat volledig droog is en in die tijd mag niets het nageloppervlak raken of verstoren. Dit zorgt ervoor dat je prachtig gladde nagels hebt waar je trots op kunt zijn.

Wij zijn razend enthousiast over acryl nagels en hebben meteen een tweede set gekocht op polygelshop.nl. Heb je vragen over acryl nagels of over dit artikel? Laat het ons dan weten!