Xtra Producties
Image default
Beauty en verzorging

Hoe je met rijstwater je krullen kan verzorgen

Wist je dat rijstwater goed is om je krullen te verzorgen? Rice Up! Rijstwater maakt door rijst te fermenteren rijstwater dat geschikt is voor om te gebruiken voor je haar. Door de fermentatie van rijst komen er zuren vrij die positief werken voor je haarzakjes en hoofdhuid. Heb jij droog, beschadigd haar? Dan is rijstwater hetgeen wat jij nodig hebt voor je haar.

Rijstwater wordt steeds populairder bij mensen met krullen

Het gebruik van rijstwater voor je haar is een eeuwenoude techniek die door de vrouwen uit Huangluo Village is ontdekt. De vrouwen uit dit dorp staan bekend om hun lange en zachte haren, die zij gezamenlijk verzorgen. Rice Up! Rijstwater heeft op basis van die kennis hun eigen versie van rijstwater gemaakt. Gefuseerd met kruiden kan het rijstwater veel betekenen voor je krullen. Het rijstwater is gefuseerd met onder andere pepermunt, rozemarijn en lavendel. Al deze kruiden hebben op zichzelf een bijdrage aan de functie van het rijstwater, zoals anti-roos, vermindering van haaruitval of het kalmeren van de hoofdhuid. Daarnaast is het goed om te weten dat het rijstwater voor het verbeteren van je haar bevroren en gekoeld geleverd wordt. Dit omdat het product 100% natuurlijk is. Bij je bestelling krijg je een uitgebreide gebruiksaanwijzing om je te helpen. Zo staat daar onder andere in dat je voor gebruik het rijstwater goed moet schudden voordat je het aanbrengt op je krullen. 

Wacht niet langer en laat je adviseren

Ben jij volledig overtuigt om rijstwater te gebruiken om je haar weer prachtig te maken? Rice Up! Rijstwater geeft je graag persoonlijk advies over welk product het beste werkt voor jouw haar. Daarnaast staat hun team voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. De contactgegevens van de groothandel kan je terugvinden op hun website. Wacht niet te lang, want rijstwater wordt steeds populairder!