Xtra Producties
Image default
Bedrijven

Emmers bestellen in verschillende maten

De emmer die u zoekt

Bent u op zoek naar emmers met deksel van goede kwaliteit voor een goede prijs? Verpakkingswebwinkel.nl beidt emmers met deksel in verschillende formaten van 1, 3, 5, 10 of 20 liter en levert ook verschillende accessoires als een opener, tapkranen en meer.

De veelzijdigheid van het product

De emmers met deksel van Verpakkingswebwinkel.nl zijn van de hoogste kwaliteit en daarmee geschikt voor zowel food als non-food gebruiksdoeleinden. De emmer en de deksel zijn gemaakt van een stevig PP kunststof dat het product veelzijdig en robust maakt. De perfect passende deksel en sterkt sluitclip zorgen voor 100% afsluiting. De helderwitte kleur geeft de emmer een professionele en hygiënische uitstraling. De emmers met deksel van 3 liter en meer hebben een draaghendel voor extra draaggemak.

De kwaliteit van onze service

Wij proberen u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Daarom heeft elke emmer een eigen productspecificatie op de webpagina en als downloadbare pfd. Hier vindt u naast de vol en topvol inhoud ook de exacte afmetingen van elke emmer en ook of u bij de witte emmer de standaard witte of gekleurde deksel naar keuze kunt bestellen. Ook het bestellen van enkele of grote aantallen emmers met deksel is bij Verpakkingswebwinkel.nl extra makkelijk en financieel aantrekkelijk omdat de emmers niet alleen los, maar ook in grotere aantallen als 10, 25, 50, 100 en meer stuks tegelijk besteld kunnen worden. Voor die stevig afsluitende deksel kunt u voor het gemak direct een passende opener mee bestellen. Heeft u een tapkraan of slangtule nodig? Ook die vindt u, met de bijbehorende specificaties, op Verpakkingswebwinkel.nl. Alles op één website, snel en als één pakket geleverd, de volgende werkdag.