Xtra Producties
Image default
Mode en Kleding

Prachtige mode voor moeder én bruid bij deze bruidswinkel in Rotterdam

Ga je binnenkort trouwen en is het tijd om je trouwjurk uit te kiezen? Dan is dat de perfecte activiteit om met je moeder te ondernemen. Ook zij mag tijdens je speciale dag best een opvallende outfit dragen. Bij Opaack Galerie, een bruidswinkel in Rotterdam, kunnen moeder én dochter daarom terecht voor schitterende bruidsmode. De stylisten staan voor jullie klaar met persoonlijk advies – zo vinden jullie allebei een bruidsoutfit die bij jullie past.

Jullie schitteren beiden op deze speciale dag

Je trouwjurk is een van de belangrijkste keuzes voor deze grote dag. Daarom is het fijn als je je moeder of andere familieleden en vrienden bij je hebt voor advies. Niemand kent jou namelijk beter dan zij! Deze bruidswinkel in Rotterdam is daarom ook af te huren. Zo passen jullie in alle rust de prachtige collectie aan bruidsjurken en outfits voor de moeder van de bruid. Met een hapje en een drankje is het een écht avondje uit.

Een ruime collectie aan jurken voor moeder en bruid

In de collectie van deze bruidswinkel in Rotterdam vind je jurken voor iedere stijl en elk figuur en budget. Heb je al een idee van hoe jouw trouwjurk eruit moet komen te zien of laat je je liever verrassen? De stylisten van Opaack Galerie helpen je graag met het uitzoeken van passende look. Nadat je jouw ideale jurk hebt gevonden, is het ook mogelijk om deze direct te laten vermaken in de Rotterdamse Modefabriek. Zo ben je helemaal klaar voor je grote dag!

Bekijk de website voor inspiratie

Op de website van deze bruidswinkel in Rotterdam vind je een overzicht van het aanbod aan prachtige bruidsjurken en eigentijdse kleding voor de moeder van de bruid. Willen jullie de kleding graag gaan passen? Neem dan telefonisch contact op met het bedrijf voor het maken van een afspraak. Je vindt de contactgegevens op de website.

https://opaack.nl/