Xtra Producties
Image default
Entertainment

Kleurrijke cupcake vormpjes, duurzaam wegwerpservies en meer voor je feestje koop je hier

Plan je binnenkort een feestje bij je thuis? Misschien om te vieren dat je al 10 jaar getrouwd bent met je partner? Of omdat je zoon of dochter verjaart? Of mogelijk zelf je huwelijksfeest? Dan ben je vast nog op zoek naar heel wat benodigdheden. Denk hierbij aan mooie decoratie om het huis te versieren, maar ook aan praktische benodigdheden zoals borden en bekers. Als je een winkel zoekt waar je al jouw benodigdheden kan kopen, en dat voor een aantrekkelijke prijs, ben je bij Daily Style aan het juiste adres. Deze webshop biedt namelijk een zeer ruim aanbod met alles wat je maar nodig hebt voor jouw verjaardag, huwelijk of babyshower.

Presenteer jouw cupcakes in prachtige vormpjes

Bij een feest hoort natuurlijk ook lekker eten. Bij een kinderfeestje hoort bijvoorbeeld heel wat zoets, zoals een taart of cupcakes. Bij Daily Style vind je daarom mooie vormpjes waarin je een cupcake kan presenteren. De cupcake vormpjes zijn beschikbaar in een brede waaier van kleuren. Van het traditionele blauw en roze, tot zelf zilveren en gouden cupcake vormpjes. Zo serveer je jouw heerlijke gebakjes in stijl én in het thema van jouw feest.

Ga voor duurzaam en goedkoop

Trakteer je jouw gasten of meer dan enkel hapjes? Dan heb je ook nood aan borden en bestek. Om te vermijden dat je na afloop van het feest urenlang bezig bent met de vaat, kan je kiezen voor wegwerpservies. Nu denk je vast dat dit slecht is voor het milieu. Dat hoeft echter niet zo te zijn: Daily Style heeft een assortiment duurzaam en biologisch wegwerpservies. Het duurzaam wegwerpservies is gemaakt van 100% recyclebaar karton. Zo vermijd je op een duurzame manier afwas te doen na je feest. Het duurzaam wegwerpservies is, net als de cupcake vormpjes, verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen. Blauw, rood, zilver, zwart; het zijn slechts enkele opties. Je vindt bovendien niet enkel gewone borden en gewoon bestek in het aanbod, ook schaaltjes en snackboots behoren tot de mogelijkheden als je kiest voor duurzaam wegwerpservies! Aarzel dus niet om het aanbod van Daily Style te bekijken en bestel meteen alle benodigdheden voor jouw feest.