Xtra Producties
Image default
Bedrijven

LED Design Holland beschikt over de kennis en kunde die u nodig heeft

LED lampen kun je gewoon in de winkel kopen. Maar ja, welke kies je dan en hoe weet je of de lampen voldoende besparend zijn en het juiste licht bieden?  Het aanbod is nogal overweldigend. Een begrijpelijke en globale indeling is deze:

-industriële lampen;

-LED’s voor appartementencomplexen oftewel VvE LED verlichting

-LED lampen voor kantoren;

-Retailverlichting;

-automotive LED’s en

-overig.

Deze afbakening is natuurlijk niet 100% bindend. Zo zijn er bepaalde armaturen die zowel in een autoshowroom als in een vergaderzaal tot hun recht komen. Er is onderling veel overlap. Een en ander hangt af van de grootte van de ruimte, eventueel daglicht dat naar binnen valt, het aantal mensen dat gemiddeld in de ruimte werkt / aanwezig is et cetera. Iedere hal, elk vertrek vraagt om een gedetailleerd lichtplan. En daar is een LED specialist voor nodig. LED Design Holland is zo’n expert. De firma houdt kantoor in Breda en bedient klanten in heel Nederland. Daar zitten veel bedrijven tussen (klein, middelgroot en groot), maar ook particulieren.  

 

Op het gebied van kantoorverlichting LED heeft Led Design Holland een mooie staat van dienst. Voor Blue Water Shipping in Barendrecht is een jaarlijkse energiebesparing van 91% gerealiseerd. Dankzij een slim LED-lichtplan, moderne armaturen én een subsidieaanvraag bij de overheid. Naast dit financiële resultaat is de werkverlichting ook aanzienlijk verbeterd. De medewerkers spreken van rustiger en aangenamer licht. De arbeidsomstandigheden zijn naar een hoger plan getild en dit zal terug te vinden zijn in de resultaten. Vanzelfsprekend hangt er een prijskaartje aan een investering als deze. In het geval van Blue Water Shipping: in ruim drie jaar is het geld al terugverdiend dankzij de lagere energienota’s. Meer van dit soort succesvolle projecten staan beschreven op de website van Led Design Holland.

 

Nu wil jij natuurlijk weten hoeveel jij gaat besparen met LED. En of jij ook in aanmerking komt voor overheidssteun. Led Design Holland zoekt het graag voor je uit. Je kunt vandaag nog een gratis calculatie en offerte aanvragen. Bel naar 076 – 888 33 00 of stuur een mail aan info@leddesignholland.nl.

https://www.leddesignholland.nl/