Xtra Producties
Image default
Winkelen

Luxe stoere lammy coat voor heren

Nu het winterseizoen nadert, is het tijd om na te denken over wat voor soort jas je nodig hebt om je warm te houden. Als je op zoek bent naar iets luxe en stijlvols, dan is een lammy coat heren zeker de juiste keuze. Bekijk enkele van de beste lammy-jassen voor heren waarmee je er de hele winter scherp uitziet!

Verschillende soorten lammy coats en hun voordelen

De meeste mannen hebben de neiging om lammy coats uit de weg te gaan, omdat ze ze te vrouwelijk of onpraktisch vinden. Er zijn echter verschillende lammy coats beschikbaar die zowel stijl als functie bieden. Zo is de erwtjas een klassieke stijl die al eeuwenlang populair is. Het is gemaakt van dikke wollen stof en heeft meestal een ontwerp met dubbele rij knopen. Erwtenjassen zijn extreem veelzijdig en kunnen, afhankelijk van de gelegenheid, omhoog of omlaag worden gedragen. Een andere optie is de duffelcoat, die perfect is voor kouder weer. Het is meestal gemaakt van een waterafstotend materiaal en heeft een grote capuchon die helpt om het hoofd en de nek warm te houden. Duffeljassen hebben ook diepe zakken, waardoor ze ideaal zijn voor het opbergen van handschoenen, hoeden en andere winteraccessoires. Ten slotte is de parka een andere geweldige keuze voor mannen die een warme en stijlvolle jas willen. Parka’s hebben meestal een capuchon met bontvoering en zijn gemaakt van stevige materialen die uitstekende bescherming bieden tegen de elementen. Kies de juiste lammy coat voor jou en geniet van de voordelen van dit veelzijdige en stijlvolle bovenkledingstuk.

Zo verzorg je je lammy coat zodat hij langer meegaat

Lammy-jassen kunnen prijzig zijn, dus je wilt er zeker van zijn dat je er goed voor zorgt zodat het zo lang mogelijk meegaat. Hier zijn een paar tips:

  1. Hang je lammy coat altijd eerst aan een stevige hanger. Dit helpt het zijn vorm te behouden en kreuken en rimpels te voorkomen.
  2. Berg je lammy coat niet op in een plastic zak. Dit kan ertoe leiden dat de stof meeldauw of schimmel ontwikkelt. Gebruik in plaats daarvan een ademende katoenen kledingzak of wasbare opbergtas.
  3. Breng je lammy coat om de paar maanden naar een professionele bontwerker of kleermaker voor een grondige reiniging en inspectie. Dit verwijdert al het vuil dat zich in de loop van de tijd heeft opgehoopt en zorgt ervoor dat de vacht in goede staat verkeert.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je nog vele winters genieten van je lammy jas!