Xtra Producties
Image default
Eten en drinken

Een zomerse salade maken

Een zomerse salade maken

In de zomer hebben we vaak niet veel honger en dan kiezen we wat vaker voor een salade. Het is heerlijk om deze af te toppen met een Zelfgemaakte yoghurt dressing . Dit zorgt voor wat extra smaak, maar is ook nog eens gezond. Hiervoor heb je griekse yoghurt, citroensap, mayonaise, honing en bieslook voor nodig. Eventueel kun je het later nog wat meer pit geven met wat peper en zout. Het is een heel eenvoudig gerecht wat een leek ook nog wel kan maken. Het geeft toch altijd wat sfeer en beleving. Daardoor wordt het een stuk gezelliger en zal de drank rijkelijk vloeien.

Lekker met zomerse snacks

Natuurlijk is het ook wel eens lekker om te snacken. De meeste Tapas snacks vallen ligt op de maag en hier kun je dan ook meer van snoepen. In de loop der jaren zijn er heel wat heerlijk snack bijgekomen die je gewoon als borrelhapje kunt nemen. Denk hierbij aan een balletje in de marinade of een heerlijk stukje ham gevuld met wat roomkaas. Je kunt hier eindeloos mee variëren en er zijn ook heel wat restaurants die een speciaal tapas menu hebben. Hierbij kun je kiezen uit tientallen hapjes en daar geniet je dan de hele avond van.

Ook nog een hapje voor bij de borrel

Tapas blijft toch het lekkerste bij een heerlijk wijntje of biertje. Dit omdat het van die hapjes zijn die net even een glimlach op mensen zijn gezicht toveren. Het is weer eens een keer wat anders als de frikandelletjes of andere party snacks. Veel mensen denken daarbij ook nog eens dat je ze zelf gemaakt hebt. Dit hoeft allang niet meer altijd want ze zijn volop verkrijgbaar bij een traiteur. Ook kun je ze in de supermarkt kopen en ook daar is niks mis mee.