Xtra Producties
Image default
Bedrijven

Mijn Verhuisbedrijf in Heerlen

Ik heb jarenlang in loondienst voor een baas gewerkt, elke dag van acht tot vijf. En dan kom je wel eens iemand op een verjaardag tegen of speek je mensen uit je omgeving die voor zichzelf werken. Het is natuurlijk hard werken, maar voor veel meer dan alleen een loonstrook aan het einde van de maand. Het is een investering in jezelf waar je ineens bereid bent veel meer tijd en energie in te steken dan toen je nog voor een baas werkte. Natuurlijk loont het niet direct, maar wie zaait zal oogsten zeggen ze wel eens. Voor jezelf gaan beginnen, interessant…. Maar wat moet je gaan doen dan. Ik heb al die jaren de administratief werk gedaan bij een bank. Na een paar weken hierover nagedacht te hebben en een paar bezoeken aan de Kamer van Koophandel heb ik dit idee maar op een lager vuurtje gezet.

Van nood een deugd

Door het Coronavirus veranderde er veel op mijn werk, eerst een paar reorganisaties, vervolgens alleen nog maar thuis werken en niet lang daarna werd ik op straat gezet. Wat een domper, helemaal in deze tijd. Hoe moet je nu aan nieuw werk komen? Ik had me daarom maar bij een uitzendbureau ingeschreven en werd al redelijk snel gebeld. Een opdracht bij een verhuisbedrijf. Iets is beter dan niets, dacht ik op dat moment en ben met frisse moed die kant op gegaan. Wat bleek nu, werk in overvloed en een enorm tekort aan verhuizers. Niet lang daarna ben ik opnieuw naar de KvK gegaan, maar dit keer om mijn bedrijf in te schijven: Verhuisbedrijf Heerlen. Wie had dat ook kunnen denken, mijn eigen verhuisbedrijf in Heerlen.

https://cargo-care.nl/verhuisbedrijf-heerlen/