Xtra Producties
Image default
Horeca

Mobiele smoothiebar huren

Bij Shakes on Wheels kun je verschillende smoothiebars huren in verschillende maten en kleuren. Zo hebben wij voor iedereen gelegenheid, festival of event een bijpassende smoothie bar. Je kunt een smoothiebar huren om je werknemers te trakteren, voor een speciale gelegenheid of gewoon zomaar. Een smoothie bar op jouw event zorgt voor een gezonde touch.

Hoe werkt het?

Op het afgesproken tijdstip zie je onze bus voor rijden met de smoothiebar en bartender. De bartender bouwt alles ruim op tijd op de door jou aangewezen plek. Volledige ontzorging, je hoeft alleen even te vertellen waar de elektra aansluitpunten zijn, en vervolgens is het genieten!

Na deze fase kunnen je collega’s aanschuiven. Er zijn uiteraard verschillende smaken smoothies. Eén zoete, één romige en één wat frissere. Voor echt gezond ga je voor de groenste smoothies met veel groente en wat minder fruit.

Alles wordt vers en ‘live’ bereid voor joullie en de bartenders maken er altijd een vrolijk en fris geheel van.

Als iedereen een of twee lekkere smoothies op heeft is het tijd om af te ronden. Het afbouwen en opruimen neemt ongeveer 20 minuten in beslag en het wordt altijd spik en span opgeleverd.

 

Voor en achteraf

Als je bij Shakes on Wheels een smoothie bar huurt dan zullen wij een uur voorafgaand het event aanwezig zijn. Wij bouwen dan onze smoothiebar op en maken ons klaar voor het event. Als het event afgelopen is dan ruimen wij binnen een half uur alles op en kunnen wij het terrein verlaten. Achteraf overleggen wij graag hoe de ervaring met Shakes on Wheels was. Voor verdere informatie over een smoothiebar huren, prijzen en nog veel meer kun je op onze website kijken of contact opnemen via de contact gegevens die te vinden zijn op de website van Shakes on Wheels. Enjoy!