Xtra Producties
Image default
Horeca

Dé pannenkoek voor jou is te vinden nabij Pijnacker

Howdy’s Pannenkoek Saloon is de plek waar jij dé pannenkoek voor jou vindt in de omgeving van Pijnacker. Dit familierestaurant is namelijk gevestigd in Nootdorp, wat op een kleine tien minuten ligt van Pijnacker. Naast pannenkoeken eten, kan je hier de leukste pannenkoek verjaardagen vieren. Ook hebben zij diverse arrangementen voor jong en oud.

Ga voor een hartige of een zoete pannenkoek bij dit restaurant in de buurt van Pijnacker

Met een uitgebreid overzicht aan verschillende hartige en zoete pannenkoeken, eet je bij Howdy’s Pannenkoek Saloon een pannenkoek naar eigen wens. Het restaurant staat in Nootdorp, maar ook in Pijnacker bekend om de pannenkoeken die je bij hen kan eten. Door de westernstijl die zij hebben gebruikt in hun restaurant krijg je vanaf het moment dat je binnenstapt meteen het gevoel dat je in een echte saloon bent. Het personeel bestaat uit echte cowboys en -girls die jouw serveren. Dit doen zijn net zo snel als dat ze boeven vangen! Voor de kinderen is er een speelplaats waar zij hun energie kwijt kunnen, terwijl jij met je partner of vrienden rustig geniet van een momentje samen. Tevens biedt dit restaurant een arrangementen service aan. Zo kan je een pannenkoek verjaardag vieren, waarbij je zelf een pannenkoek mag versieren, wordt er een minidisco gehouden en komt Howdy, de mascotte van het restaurant langs om je persoonlijk te feliciteren. Zij zetten de jarige graag in het zonnetje op hun speciale dag. Ook voor groepen hebben zij diverse arrangementen waaruit je kan kiezen. Meer hierover vind je terug op hun website.

Ga gezellig uiteten in dit restaurant

Uiteten is nog nooit zo makkelijk geweest. Ga gezellig een pannenkoek eten bij dit familierestaurant in Nootdorp, naast Pijnacker. Howdy’s Pannenkoek Saloon biedt een ruim aanbod aan pannenkoeken en heeft zelfs voor mensen met een allergie en/of intolerantie een pannenkoek die zij kunnen eten. Wil je gebruik maken van een van hun arrangementen, zoals een pannenkoek verjaardag? Neem dan vooral contact met hen op.

https://howdys.nl/