Xtra Producties
Image default
Eten en drinken

Ontdek een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden

Wil je vergaderen op een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden? Dan zit je helemaal goed bij Napkins! Iedere zakenvrouw of -man kan hier namelijk terecht om een overheerlijke, zakelijke lunch te reserveren, een bijzondere vergadering te organiseren of om te flexwerken. Op locatie kunt u terecht voor allerlei faciliteiten, waardoor je iedere vergadering omtovert tot een inspirerende brainstormsessie. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer je een meeting organiseert op een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden.

Geniet van alle faciliteiten die deze locatie biedt

Als je wil vergaderen op een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden, dan kun je zeker terecht bij Napkins! De specialisten bieden de allerbeste service en verzorgen daarnaast alles wat je nodig hebt om iedere meeting of brainstormsessie tot een succes te maken. In iedere ruimte vind je daarom een beamer, een flip-over en gratis wifi. Daarnaast kun je kiezen voor een basis vergaderarrangement uit fruit, tafelwater, thee en koffie. In de lunchroom geniet je ook nog eens van heerlijke maaltijden.

Een uitstekende bereikbaarheid vanaf de randstad

De unieke vergaderruimtes in Woerden zijn uitstekend bereikbaar vanuit de Randstad, want de locatie ligt een kilometer vanaf de A12 nabij Utrecht. Daarnaast zit de vergaderlocatie op loopafstand vanaf het treinstation in Woerden. Verder biedt de vergaderlocatie gratis parkeermogelijkheid, wat vergaderen op deze prachtige locatie ook nog eens een stuk aantrekkelijker maakt.

Ontdek de mogelijkheden bij deze specialisten

Als je op zoek bent naar een inspirerende ruimte om meetings in te plannen, te flexwerken of om een zakenrelatie in te plannen? Dan kunt u terecht bij Napkins: een van de meest unieke vergaderlocaties in Woerden. In deze prachtige ruimtes kom je op de beste ideeën samen met je zakenrelaties en zorg je voor unieke brainstormsessies. Wens je meer informatie over de mogelijkheden op deze locatie of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact op met de specialisten via de contactgegevens op hun website.