Xtra Producties
Image default
Auto's en Motoren

Professioneel onderhoud aan een laadpaal

Orange Charging uit Roosendaal is de partner voor laadoplossingen en biedt waar nodig professioneel onderhoud aan je laadpaal. Heeft jouw laadpaal een storing of is er iets anders aan de hand waardoor de paal niet meer volledig naar behoren werkt? Neem dan contact op met het bedrijf via het telefoonnummer dat je op de zijkant van de laadpaal vindt. Het nummer is 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar. Zo kun je altijd rekenen op service, op welk moment dan ook.

Dit bedrijf biedt onderhoud aan je laadpaal op afstand

De Ecotap-laadpalen die dit bedrijf plaatst zijn van topkwaliteit en vergen over het algemeen weinig onderhoud. Soms kan het echter toch voorkomen dat er zich een storing ondervindt in de laadpaal, bijvoorbeeld door veelvuldig gebruik. Heeft je laadpaal eeen storing? Neem dan contact op met de specialisten voor professioneel onderhoud aan je laadpaal. Met het unieke identificatienummer van jouw laadpaal kunnen de specialisten op afstand het onderhoud regelen met behulp van een slimme controller. Ze resetten het platform van de laadpaal. Verhelpt dit het probleem niet? Dan moet er een expert langskomen om onderhoud te verrichten aan de laadpaal. Zo snel mogelijk zal je laadpaal worden voorzien van de juiste hulp zodat deze spoedig weer volledig naar behoren werkt. Met de laadstations van dit merk en met de service van dit bedrijf, ben je dus altijd verzekerd van topservice en een eveneens goede kwaliteit.

Maak een slimme keuze door te investeren in dit bedrijf

Wil je meer weten over dit bedrijf of over de slimme laadpalen die zij aanbieden? Laat dit aan ze weten door contact met hen op te nemen. Als je voor de service van dit bedrijf kiest, reken je op een goede service waarbij je volledig ontzorgd wordt. Je wordt voorzien van informatie en ontvangt deskundig advies van professionals. Bespreek samen de mogelijkheden over onderhoud aan een laadpaal!

https://www.orangecharging.com/