Xtra Producties
Image default
Cadeau

Totaaloplossing voor elke kunstliefhebber bij een kunsthandel in de regio Blaricum

Als u houdt van kunst en op zoek bent naar een kunsthandel die meer doet dan alleen verkopen, dan is het een aanrader om eens een kijkje te gaan nemen bij deze kunsthandel in de buurt van Blaricum. Marquant Kunsthandel is een gerenommeerd bedrijf dat reeds meer dan dertig jaar werkzaam is als onder andere leverancier van kunst. Zo zijn zij bekend om hun uitgebreide collectie aan schilderijen. Zij hebben echter veel meer in hun mars. Ook op het gebied van kunstzorg bieden zij een breed scala aan mogelijkheden en hebben zij een lijstenmakerij die gespecialiseerd is in het inlijsten van diverse kunstobjecten.

Laat u verrassen

Breng eens een bezoek aan deze kunsthandel in de buurt van Blaricum en laat u verrassen door de diversiteit aan prachtige kunstwerken die zij binnen hun collectie hebben. De kunsthandel is bekend om zijn uitgebreide collectie aan Gooise dorpsgezichten, zowel oud als nieuw. Binnen de standaardcollectie is ook de Larense school een vast gegeven. Een gedeelte van deze collectie is ook via de website te bewonderen. Tijdens uw bezoek is het ook mogelijk om een kijkje te nemen in de galerij van de lijstenmakerij. Bij deze lijstenmakerij bezitten zij over een zeer uitgebreid assortiment aan lijsten. Zij kunnen u dan ook helpen met speciale wensen.

Kunstzorg is zeer belangrijk

Een ander belangrijk onderdeel van deze kunsthandel in de buurt van Blaricum, is het stuk kunstzorg. Zij kunnen diverse schilderijen professioneel reinigen of restaureren. Het is ook mogelijk om oude lijsten te laten restaureren. Met dit totaalpakket is deze kunsthandel in de buurt van Blaricum koploper in hun segment en zeker de moeite waard om te bezoeken. Zij zijn dinsdag tot en met zaterdag geopend. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van de medewerkers. Voor vragen kunt u ook mailen of het contactformulier invullen op de website. Zo kunt u dus op elk moment van de dag uw vragen of opmerkingen kwijt en bent u niet afhankelijk van de openingstijden van de kunsthandel.