Xtra Producties
Image default
Cadeau

Een ring kiezen die bij je past

Mensen met een koelere huidskleur zien er goed uit in lichtere metalen zoals witgoud of platina. Mensen met een warmere huidskleur komen het beste tot hun recht in geel- en roségoud. Als uw huidskleur meer neutraal is, zal elke metaalkleur werken.

Als je niet zeker weet hoe je de ondertoon van je huid kunt vinden, kun je het volgende controleren:

Warme huidtinten:

  • Je hebt groene aderen op je pols
  • Je huid bruint gemakkelijk en verbrandt zelden.
  • Je hebt bruine, groene of hazelnootkleurige ogen en bruin, rood of zwart haar.

Koele huidtinten

  • Je hebt blauwe aderen op uw pols.
  • Je hebt moeite om bruin te worden en je huid verbrandt gemakkelijk.
  • Je hebt blauwe of groene ogen en blond, bruin of zwart haar.

Hoe ziet een dag uit het leven van uw partner eruit? Heeft ze een “hands-on” beroep? Heeft ze een obsessie voor een schone vaat en een schone omgeving? Is ze een fervent hobby tuinier?

Als je partner een bijzonder “hands-on” levensstijl heeft, zal je de ring metaal nodig hebben dat bestand is tegen regelmatige en frequente slijtage. Platina zou dan de beste keuze zijn.

 

Keuze van de middensteen

Als je liever meer aandacht besteedt aan de helderheid van de diamant en minder aan de kleur ervan (bijvoorbeeld bij een smaragd, een Asscher of een antiek kussen), zullen geelgouden of roségouden metalen de kleur van de diamant op briljante wijze helpen maskeren.

Als geelgoud of roségoud voor je ring een harde “nee” is, kun je kiezen voor een tweekleurige verlovingsring met geelgouden tanden en een witgouden band, of een variatie daarvan.

 

Andere Juwelen

Een ander ding om in gedachten te houden is de andere sieraden die u of uw partner draagt op een dagelijkse basis; sommige mensen houden vast aan een metaalkleur, terwijl anderen open staan voor mixen en matchen. Als al hun sieraden geel goud zijn, kan het in uw belang zijn om te kiezen voor een geel gouden zetting. Als al hun sieraden is wit goud, een witgouden of platina ring is veilig.

 

Verlovingsring budget

Als u nog steeds twijfelt tussen twee verlovingsring metaalkleuren, kunt u altijd vertrouwen op de kosten om uw beslissing te nemen en het een dag te noemen.

 

Lees meer over ringen op: Ringen.nl