Xtra Producties
Image default
Zakelijk

Waarom je moet kiezen voor Windows 11

Wie voorheen altijd heeft gewerkt met Windows 10 weet nu als geen ander dat Windows 11 zijn intrede al heeft gemaakt. Nieuwe features en apps waar je mee aan de slag kan gaan. Uiteraard is dit niet alles! Windows 11 biedt nog veel meer opties waar je direct mee kunt werken, zowel thuis als op kantoor!

Werken met de nieuwste Windows

Al sinds juni vorig jaar heeft Microsoft ervoor gekozen om een nieuwe update uit te rollen. Dit ondanks dat ze hebben gezegd ermee te gaan stoppen. Wel is het zo dat de nieuwste versie uitstekend geschikt is om te gebruiken. Ben jij een pro? Kies dan voor de wat uitgebreidere versie!

Maar ook Office 2021 biedt volop mogelijkheden om hier gebruik van te maken. Uitgekomen in de tweede helft van 2021 en zeer handig om te gebruiken tijdens het werk. Ook voor privédoeleinden kan je dit simpel en snel gebruiken.

Nu wil je natuurlijk weten waar je dit het beste kunt bestellen? Je zit er immers niet op te wachten dat je naar de winkel moet nietwaar? Neem maar eens een kijkje op de website van Gamekeydiscounter.nl. Zowel Windows 11 als Office 2021 kun je hier bestellen en direct downloaden. Je ontvangt namelijk een digitale key waarmee je de installatie kunt uitvoeren. 

Let er wel op dat je voor zowel Windows als voor Office diverse edities zijn. Kijk dus eerst goed op de website welke editie je nodig zult hebben alvorens je een bestelling gaat plaatsen.

Gerelateerde artikelen

Wat komt er kijken bij een videoproductie?

Bewakingscamera

Tips voor optimaal en efficiƫnt gebruik van uw iPad