Xtra Producties
Image default
Groothandel

Zo gemakkelijk zijn PET flessen in het gebruik

De handige lichtgewicht PET flessen zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving. Niemand wil terug naar de zware en kwetsbare glazen flessen waarin vroeger onder andere bekende merken frisdrank werden verkocht. Ook sauzen en dressings worden steeds vaker niet meer in glas maar in een PET fles verkocht. Dit zorgt ervoor dat steeds meer producenten nadenken over een andere manier van aanbieden van hun producten. Het milieu speelt hierbij uiteraard ook een grote rol. Het milieubewustzijn wordt steeds belangrijker voor een groeiende groep mensen. Daar willen producenten graag op inspelen door hun product zo milieuvriendelijk mogelijk aan te bieden.

De PET fles wordt ook door consumenten gewaardeerd

Steeds meer consumenten vinden het prettig om PET flessen te gebruiken. Ze worden door de meeste gemeenten gescheiden ingezameld samen met blik en drankkartons. Op die manier kunnen de PET flessen ook gemakkelijk worden aangeboden voor recycling. Omdat hergebruik van grondstoffen steeds belangrijker wordt groeit het bewustzijn bij mensen hierover ook met de dag. Niet alleen eindgebruikers maar ook bedrijven denken hierover na. De PET fles en andere producten van gerecyclede kunststof worden dan ook steeds vaker gebruikt in bedrijven.

Wilt u uw product ook op een milieuvriendelijke manier aanbieden?

Wordt uw product nu nog in glas verkocht of in een ander soort verpakking die wellicht voor verbetering vatbaar is? Overweeg dan zeker PET flessen of een andere soort verpakking gemaakt van PET. U kunt uw verpakkingsmateriaal laten ontwerpen en vervaardigen door PET Power, een Nederlands bedrijf gevestigd in Etten-Leur. Dit bedrijf startte in 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende multinational die wereldwijd duizenden klanten heeft. U kunt uw productwensen voor een nieuw te ontwerpen PET fles doorgeven via de contactpersoon in uw regio. Het bedrijf kan in principe alle soorten verpakkingen van gerecyclede kunststof voor u leveren. Uiteraard in de door u gewenste kleuren en met uw logo en productnaam duidelijk op de verpakking vermeld. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden en het aanbod blijft in de toekomst alleen maar groeien.