Xtra Producties
Image default
Eten en drinken

Zoek niet verder naar een leuk restaurant in Spakenburg!

Woont u in Spakenburg of in de buurt van deze plaats? En bent u op zoek naar een leuk restaurant om lekker uit eten te gaan? Dan is Antonio’s Eethuys een aanrader voor u. Dit restaurant in Spakenburg is gezellig en heeft vele voordelen. Zo kunt u er genieten van onder andere vers gebak. Ook wordt er gebruik gemaakt van een houtskooloven waar heerlijke maaltijden in worden bereid. Ontdek zelf waarom dit restaurant een fantastische optie voor u is als u in Spakenburg woont of een dagje op pad bent.  

Er is genoeg keuze op de menukaart

Als u uit gaat eten bij een restaurant, is het uiteraard fijn dat u de keuze heeft uit vele gerechten. Zo is de kans groter dat u iets vindt dat bij u past. Bij Antonio’s Eethuys is dat zeker het geval. Dit restaurant in Spakenburg heeft een uitgebreide kaart. U kunt er zowel voor de lunch als voor het diner terecht. Als lunch kunt u er kiezen uit verscheidene broodjes. Ook wraps, tosti’s en uitsmijters behoren tot de keuzemogelijkheden. Als u wat wilt drinken bij dit restaurant, kunt u ook voor borrelhapjes gaan. Als u er wilt dineren, kunt u kiezen uit een aantal voorgerechten. Daarna volgen de hoofdgerechten die bestaan uit salades, burgers en andere gerechten. Wederom heeft u genoeg keuze. Uiteraard zijn er ook verschillende desserts beschikbaar voor de zoetliefhebber.

Zowel binnen als buiten, boven als beneden

Is het lekker zonnig? Dan wilt u misschien buiten zitten tijdens een lunch of diner. Dit kan bij dit restaurant in Spakenburg. Er is een terras aan het dorpsplein van dit dorp. Hier kunt u dus niet alleen van de zon genieten, maar ook van de gezelligheid van dit dorp. Als u binnen zit, kunt u zowel boven als beneden zitten. Bij beide is een fijne sfeer, die onder andere veroorzaakt wordt door de gaskachel die een knus gevoel geeft. Naast het eten is sfeer zeker van belang en die is in dit restaurant zeker goed.