Xtra Producties
Image default
Bedrijven

LED strip met afstandsbediening

LED strip met afstandsbediening

Met een afstandsbediening voor ledstrips, ook bekend als een “led controller”, kunt u alle lampen die wij verkopen op afstand bedienen. Met een van deze handige gadgets heeft u uw favoriete kleuren en patronen bij de hand zonder op te staan! U kunt ze laag dimmen als het bijna bedtijd is; schakel ongewenste nachtelijke afleiding uit door slechts één keer op elke afzonderlijke schakelaar te drukken. Een uitstekende eigenschap over het bezitten van een led strip afstandsbediening is dat er geen meer schakelen tussen TV-programma’s of films, terwijl het proberen te vinden welk licht instelling werkt het beste voor uiteindelijk opgeven in frustratie omdat niets leek goed tot nu toe.

Lumen naar Watt

Wat is het verschil tussen watt en lumen? Lumen zijn een maatstaf voor de helderheid, terwijl het wattage bepaalt hoeveel stroom een elektrisch apparaat verbruikt. Als u de ene eenheid in een andere wilt omrekenen, vermenigvuldigt u gewoon het gewenste getal met 4; zo krijgt u het equivalent in lumen-eenheden! Bijvoorbeeld: 1000watt LED strip = 4 maal vermenigvuldigd (1000/4) wat gelijk staat aan 20000 lux bij volle belasting – niet slecht als we eerlijk zijn met het elektriciteitsverbruik hier 😉

Aquarium verlichting

Er zijn verschillende manieren om een aquarium te verlichten, maar er is geen betere manier dan de juiste kleur en type voor je vissen. Om dit effectief te doen heb je metingen nodig over hoeveel uur per dag het zal worden verlicht, alsmede welke grootte tank je hebt met hoeveel voedsel ze nodig hebben in hun dieet (of als er zelfs chemische toevoegingen moeten worden gebruikt). Er is ook iets dat “kunzite” lampen heet, die schijnen door kleine belletjes die het zonlicht van de oceaan nauwkeuriger nabootsen dan traditionele fluorescerende of LED lampen, dus het is niet nodig hier super prijzig te worden!

LED strip profielen

Hey, jij! Wil je je verlichting upgraden? Een LED strip profiel is de perfecte oplossing voor al die mensen die naar binnen kijken en proberen om hun huizen moderner te laten lijken. Met verschillende opties beschikbaar die passen bij elk budget of behoefte-er is iets hier gewoon te wachten op het worden ontdekt door iemand anders als jezelf. U kunt kiezen uit lengtes variërend overal tussen 1 meter tot 4 meter; verzonken oppervlak gemonteerd hoeklichten evenals aluminium afwerking met zwart frame of witte matte bekleding afhankelijk van welk type het beste past bij jou (de frames) wordt standaard geleverd met bevestigingsclips 3M tape per rol dus installatie kost weinig tijd.

 

https://123ledstrips.nl/algemeen/led-strip-met-afstandsbediening/