Xtra Producties
Image default
Geschenken

3 kenmerken van een betrouwbare leverancier van sportprijzen

Sportprijzen bestellen is iets waar mensen niet meteen aan denken bij het organiseren van een toernooi. Toch is geen enkele wedstrijd compleet zonder bijpassende sportprijzen. Wanneer je online gaat kijken dan heb je de keuze uit behoorlijk wat aanbieders. Dus waar let je op bij het kiezen van een betrouwbare leverancier. Let op de onderstaande drie kenmerken, dan weet je zeker dat je met een bedrijf te maken hebt dat kwaliteit levert en afspraken nakomt.

1.      Een duidelijke en veilige website

In de wereld van de sportprijzen heb je veel mogelijkheden. Je kunt een medaille kopen of een beker. Maar ook een beeldje, glazen trofee of kampioensschaal. En dan hebben we het nog niet eens over de talloze sport specifieke prijzen zoals voetbal, tennis of hockey.

2.      Een personalisatie service

Een medaille of sportbeker is nooit blanco, er zit altijd een plaatje of een opdruk op met de datum en plaats of naam van het toernooi. Maar het is ook mogelijk om een sportbeker, beeldje of medaille te bestellen met een eigen afbeelding of een uitspraak erop. Kijk daarom altijd op de website of de leverancier een personalisatie service biedt en hoe uitgebreid deze is. Vaak kun je tijdens het bestelproces je prijzen al personaliseren.

3.      Een snelle en efficiënte bezorging

Het laatste dat je wilt is dat iemand de gouden beker wint en je hem vervolgens toe moet sturen omdat hij te laat binnen komt. Kies daarom altijd voor een leverancier met een snelle en efficiënte bezorging. Welke garantie geven ze op de website? Worden bestellingen dezelfde dag nog verstuurd? Heeft de leverancier zelf de productie in beheer? Dat scheelt vaak behoorlijk in de bezorgtijd.  En wat zeggen de reviews van eerdere klanten over de service? Check dit altijd voordat je een definitieve keuze maakt voor een leverancier.