Xtra Producties
Image default
Geschenken

Verras je zwangere of net bevallen vriendin met een geboorteplankje

Een geboorteplankje van Babyzus is hét geboortecadeautje voor jouw zwangere of net bevallen vriendin of familielid! In het plankje van vijftien centimeter breed, zit een gleuf waar perfect een geboortekaartje of echofoto in past. Bovendien staat er een Engelse of Nederlandse tekst op het plankje en ook op het geboorteplankje vind je een glazen flesje met maanstenen. Maansteen is een échte vrouwensteen, en wordt ook wel de steen van de hoop genoemd. De steen heeft een sterke verbinding tussen vrouwelijke energie en de maan en zorgt voor evenwicht in het hormonale stelsel. Je koopt bij dit bedrijf ook sieraden waarin maansteen verwerkt is, zoals een armband.

Een cadeautje via de post

Het is mogelijk om het cadeau dat je bij deze webwinkel uitkiest direct naar de ontvangers te sturen. Als je dit wil, dan vul je in plaats van je eigen adres, het adres van de ontvangers in bij het afleveradres. Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je door ziekte of lange reisafstand niet op kraamvisite kan komen, maar toch een cadeau wilt geven. De medewerkers van de webshop pakken uw bestelling graag voor u in en het is bovendien mogelijk om een kaartje met een persoonlijk berichtje toe te voegen aan je bestelling. Als je voor meer dan € 30,- bestelt, wordt je bestelling zelfs gratis bezorgd.

Cadeautjes voor moeder en baby

Bij Babyzus koop je naast een geboorteplankje ook andere cadeaus voor een moeder en haar baby. Zo verkoopt deze webshop ook verschillende sieraden waarin edelstenen verwerkt zijn. Zo verkoopt dit bedrijf armbanden met barnsteen en rozenkwarts. Ook is het mogelijk om een set te kopen met hierin meerdere losse edelstenen. Bovendien heeft deze webshop ook een groot assortiment aan bijtspeelgoed en knuffels voor de baby. Het is zelfs mogelijk om zelf een bijtring te ontwerpen! Aan deze ring zitten twaalf siliconen kralen in verschillende kleuren én een onbehandelde houten ring. Deze kleuren kies je zelf. De bijtring is getest en CE-gecertificeerd, en dus veilig voor je baby.

https://babyzus.nl/