Xtra Producties
Image default
Groothandel

De verschillende persluchtpistolen van Silvent

Persluchtpistolen komen in allerlei soorten en formaten, ook die van Silvent. Wat is nu voor u de juiste keuze? KDS Advies verkoopt meerdere modellen van de persluchtpistolen van Silvent, maar welke model vormt voor u nu de juiste keuze? Door wat dieper in te gaan op de belangrijkste eigenschappen en kenmerken, zult u hier achter komen.

De verschillende luchtdrukken van de Silvent pistolen

Grotendeels bepalend voor de prestaties van persluchtpistolen, is de luchtdruk die het pistool genereert. Met andere woorden: hoe krachtig de straal is. Voor een pistool met een hoger vermogen, dus een pistool die een grotere druk levert, zult in de basis iets meer betalen. Deze pistolen zijn beter geschikt voor het echt zware werk en zouden eigenlijk altijd gebruikt moeten worden in combinatie met een veiligheidskoppeling voor perslucht. Vergis u echter niet: zelfs de minst vermogende pistolen van Silvent zijn uitermate krachtig en geschikt voor het efficiënt reinigen van vervuilde oppervlakken. U hebt dus niet altijd een zeer krachtig exemplaar nodig.

De verschillende mogelijkheden

De nozzel, het uiteinde van het pistool, is bepalend voor de prestaties van een persluchtpistool. Silvent beschikt over enkele patenten en sommige hiervan betreffen de vorm van de nozzel. De high-end modellen van het merk beschikken over bijzonder geavanceerde ontwerpen die niet alleen zorgen voor nog meer vermogen: ze maken het pistool ook veiliger (omdat er minder lucht lekt en uw handen nergens in aanraking komen met lucht onder hoge druk) en een stuk stiller. Naast de vormgeving is ook het gebruikte materiaal bepalend voor hoe intensief het pistool gebruikt kan worden. Het weglekken van lucht kan tegen worden gegaan door een veiligheidskoppeling voor perslucht te monteren.

Stel al uw vragen aan de klantenservice

De luchtperspistolen van Silvent zijn bijna allemaal in verschillende lengtes verkrijgbaar. Sommige uitvoeringen beschikken over een uiteinde van wel twee meter: hiermee kunt u bijzonder eenvoudig en effectief uw reikwijdte vergroten en van afstand oppervlakken effectief reinigen. U kunt uiteraard altijd contact opnemen met KDS Advies om te bepalen welk van de modellen voor u het meest geschikt is. Dit is aan te raden met het oog op de door u gewenste toepassing, maar ook met het oog op uw budget. Een veiligheidskoppeling voor perslucht heeft een minimale impact op uw budget. Een veiligheidskoppeling voor perslucht is namelijk een voordelige manier om uw pistool nog veiliger en efficiënter te maken, en eigenlijk dus verplichte kost.