Xtra Producties
Image default
Auto's en Motoren

Door de cursus van Gelijk Geslaagd slaag je zeker weten voor je auto theorie!

Ben je op zoek naar een theoriecursus in Rijswijk die echt werkt en waar je iets aan hebt? Dan is de theoriecursus Rijswijk van Gelijk Geslaagd zeker weten perfect voor jou. Al meer dan 15.000 leerlingen hebben onze cursus succesvol afgerond en zijn binnen 1 dag geslaagd voor hun theorie examen! Kijk voor reviews eens op onze site, iedereen is zeer positief.

Compleet verzorgde dagcursus, inclusief lesmateriaal en lunch

De theoriecursus duurt maar 1 dag. En je maakt ook nog eens examen op dezelfde dag. Om alles binnen die ene dag te redden beginnen we om 07.00. Begrijpelijk dat je dit wel heel erg vroeg vindt maar het is absoluut de moeite waard! Zorg dat je de avond van te voren op tijd gaat slapen zodat je voldoende uitgerust bent om goed te kunnen leren. En zet je wekker op tijd. Je hoeft thuis geen boterhammen te smeren voor de lunch, die verzorgen wij namelijk. Ook drankjes worden door ons verzorgd. Zorg er wel voor dat je een geldig identiteitsbewijs meeneemt, deze heb je namelijk nodig om je examen te mogen maken.

We maken even een kort praatje met elkaar, zodat je de andere cursisten een beetje leert kennen. We gaan dit tenslotte met elkaar doen! Uiteraard stelt de docent van wie je die dag les krijgt zich ook even voor. En dan gaan we knallen. Met behulp van beeldmateriaal, tips, trucs, ezelsbruggetjes en oefen examens stomen we je klaar voor het echte examen dat je later op de dag gaat maken. Al het cursusmateriaal ligt al voor je klaar in het lokaal. De docent legt alles rustig uit en zorgt ervoor dat iedereen de lesstof goed in zijn hoofd krijgt. Er is veel ruimte om vragen te stellen en de moeilijke dingen worden herhaald, zodat ook die goed blijven hangen. 

Tijd voor het examen

Na de lunch gaan we met elkaar naar het CBR. Je bent er helemaal klaar voor om je examen te maken. Doordat je de theorie in 1 dag hebt aangeleerd zit alles zeer goed en vers in je hoofd. Je zal dus zeker slagen! De uitslag krijg je meteen, en dan kan je heerlijk gaan ontspannen en feesten!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/