Xtra Producties
Image default
Vakantie

Op vakantie in Noordwijkerhout bij vakantiepark Sollasi

Wanneer je op zoek bent naar vakantieparken in Noordwijk en omgeving om een heerlijke vakantie te beleven, is het vakantiepark Sollasi in Noordwijkerhout absoluut een aanrader. We weten zeker dat je het hier ontzettend naar je zin zult hebben.

Het dorp Noordwijkerhout grenst direct aan Noordwijk. Noordwijkerhout is een gemoedelijk en authentiek dorp met een gezellige dorpskern. Op het dorpsplein met uitzicht op de witte kerk kan je genieten van een heerlijk drankje en hapje op het terras. Grenzend aan het dorpsplein kan je leuke winkeltjes bezoeken. In de avond kan je dineren in 1 van de vele restaurants en ontspannen in een gemoedelijk café. Een museum bezoeken kan ook in Noordwijkerhout. In museum Novato kan je ontdekken doe de bewoners van Noordwijkerhout vroeger leefden. Voor kinderen is er ook vermaak. Lekker spelen bij waterspeeltuin De Speelakker of in de indoorspeeltuin KidsZoo. Of ga dieren kijken en aaien bij kinderboerderij de Dierenhoeve.

Buiten de gezellige dorpskern van Noordwijkerhout waan je je midden in de natuur. Hier kan je genieten van kilometers aan prachtige bollenvelden, duinen, bossen, het strand en een groot meer. Ontdek de omgeving op de fiets of met de auto op de vele mooie routes.

Vakantiepark Sollasi ligt op een kleine afstand van het strand en naast het grote Oosterduinse meer. Op het park staan huisjes voor 4 en 6 personen en er is een complex met studio’s voor 2 personen. De huisjes hebben allemaal een tuin, de studio’s hebben een terras of balkon. Alle huisjes en studio’s zijn luxe en compleet ingericht.

Camping naast het vakantiepark

Sollasi heeft niet alleen een vakantiepark, maar ook een fijne rustige camping. Deze camping in de Bollenstreek is the place to be! De camping is te vinden naast het vakantiepark. Op de camping zijn moderne en schone sanitaire voorzieningen met warm water aanwezig. De campingplaatsen zijn ruim en groen. Er is elektriciteit en er zijn meerdere watertappunten op de grote velden. Wanneer je dit wilt is er de mogelijkheid om wifi te hebben. Bij de camping ligt een ruime parkeerplaats waar je je auto kunt parkeren.

Ontdek het vakantiepark of de camping van Sollasi en je zult een onvergetelijke vakantie beleven!

    

https://www.sollasi.nl/