Hr adviseur

Hr adviseur

Bedrijf is een familiale KMO, toonaangevend binnen de kantoorinrichting in de Benelux. Bedrijf is gespecialiseerd in het creëren én realiseren van inspirerende en motiverende kantoorinrichtingen met aandacht voor sociaal verantwoord ondernemen en duurzaamheid. En dit al meer dan 50 jaar, 100% made in Belgium!

De coronacrisis heeft de wereld in 2020 danig op z’n kop gezet. Ook hun manier van (samen)werken is in sneltempo veranderd. Op kantoor spreken zij over het hybride werken als nieuwe werkvorm. De werkplek bevindt zich niet meer noodzakelijk op een vaste fysieke plaats, maar is een combinatie van thuiswerken en werken op kantoor. 

Bedrijf beseft dat het ook voor de eigen medewerkers ongewone en uitdagende tijden zijn. Welzijn, in de brede zin van het woord, wint nu nog meer aan belang. Nauwe betrokkenheid en heldere, open communicatie zijn  daarbij essentieel. Net zoals wederzijds respect en verantwoordelijkheid. De aandacht voor hun medewerkers heeft een sterk team van 150 collega’s gecreëerd dat meer dan 50 jaar kennis, ervaring, vakmanschap en creativiteit bundelt, en dat dag na dag unieke kantoorprojecten realiseert.

Om het HR-beleid in deze boeiende context in handen te nemen, is Bedrijf (Pelt) vandaag op zoek naar een Human Resources Manager.

Jouw verantwoordelijkheden

  • Voor Bedrijf zijn haar medewerkers ‘key’ in de organisatie. Als HR manager maak je dan ook deel uit van het strategisch team en vertaal je de organisatiedoelstellingen naar een concreet HR beleid.

  • Je zet acties en projecten op om medewerkers en managers te ondersteunen in de uitvoering van hun taken. Je ben een aanspreekpunt, coach en adviseur op het vlak van ‘people’-aangelegenheden.

  • Je bent daarnaast eindverantwoordelijke voor het brede gamma aan HR-taken binnen zowel de ‘hard HR’ als de ‘soft HR’. Je wordt hierin bijgestaan door een HR business partner, maar schrikt er niet voor terug om hands-on mee te werken. Selectie en rekrutering, talentmanagement, HR procedures en policies, sociaaljuridische vraagstukken,… maken deel uit van jouw takenpakket. 

  • Je bent betrokken in het sociaal overleg en CAO-onderhandelingen.

  • Je denkt mee met de organisatie en lanceert projecten die de open, innovatieve en flexibele bedrijfscultuur versterken. Je bent trekker in initiatieven met betrekking tot interne communicatie en personeelsactiviteiten.

  • Je rapporteert aan directie.

Jouw profiel

  • Je bent een HR generalist, houdt van een breed takenpakket en hebt ervaring in zowel hard als soft HR. 

 

 

https://www.vindazo.be/vacatures/hr-adviseur.html