Xtra Producties
Image default
Telefonie

Een zakelijke telefooncentrale en 3CX WebMeeting van NuCall

Met 3CX WebMeeting van NuCall ben je verzekerd van het gemak van een zakelijke telefooncentrale in de cloud. Vanuit de cloud van NuCall worden de 3CX software van jouw zakelijke telefonie op basis van Lunix gehost. Misschien klinken deze termen je niet bekend in de oren. De medewerkers van NuCall staan voor je klaar als je vragen hebt over de implementatie van de zakelijke telefooncentrale in jouw bedrijf.

De voordelen van 3CX WebMeeting: een hogere productiviteit en minder kosten

Misschien heb je nog niet eerder gehoord van 3CX WebMeeting. NuCall is gespecialiseerd in 3CX WebMeeting en telefoonsofware. De subtitel zegt het al: meer productiviteit en minder kosten. Bovendien zorgt bedrijfstelecommunicatie, dus zakelijke telefonie, als het wordt gecombineerd met de telefoonsoftware van 3CX voor innovatieve toepassingen. Het is mogelijk om op één platform al je communicatiemiddelen te integreren, denk aan je mobiele telefoon, Customer Relationship Management-pakket of een web meeting; ideaal voor als jouw bedrijf meer structuur en duidelijkheid wil creëren. CRM gaat over de manier waarop een bedrijf de relatie en interactie aangaat met (potentiele/toekomstige) klanten. Als je door alle systemen en alle platformen even het bos niet meer ziet, is het van belang je zaken weer helder te krijgen. Dan is het hebben van één platform een logische stap.

Personeel staat hoog in het vaandel

Eerder sprak ik over hogere productiviteit en kosten. Naast allerlei slimme systemen en 3CX WebMeeting te implementeren in je organisatie en deze immer up-to-date te houden, kun je er ook voor kiezen eerst naar je personeel te kijken. Wat vinden zij belangrijk, waar hechten zij waarde aan en vooral: waar blinken ze in uit? Door de focus te leggen op hun goede kwaliteiten en sterktes en ze datgene te laten doen waar ze echt goed in zijn, verhoog je ook de productiviteit en blijven ze gemotiveerd. Dat is ook erg belangrijk voor de continuïteit van je organisatie. 

Door de 3CX-oplossing maakt het niet uit hoeveel medewerkers er zijn of in welke branche je werkzaam bent. Het aantal gebruikers is ongelimiteerd en de oplossing zorgt er dus voor dat iedere medewerker bij jou op kantoor te bereiken is.