Xtra Producties
Image default
Zorg

Zorgverzekering arbeidsmigranten in Nederland

Wanneer u vanuit het buitenland naar Nederland komt om te werken en wonen, heeft u een zorgverzekering nodig. De zorgverzekering die u heeft afgesloten in uw land van herkomst is niet geldig als u voor een langere periode in Nederland verblijft. Een Nederlandse zorgverzekering kan afgesloten worden zodra u bent ingeschreven bij de gemeente waar u gaat wonen. Nu kan het lastig zijn om de juiste verzekering te kiezen uit alle opties die er zijn. Daarom heeft HollandZorg een speciale zorgverzekering voor arbeidsmigranten ontwikkeld. Dit maakt het afsluiten van een goede verzekering stukken eenvoudiger.

HollandZorg verzekering buitenlander

Een zorgverzekering voor een buitenlander van HollandZorg heeft een aantal voordelen ten opzichte van andere zorgverzekeringen. Wij houden rekening met de situatie waarin u zich bevindt als buitenlander. Wonen en werken in Nederland is al uitdaging genoeg. Het afsluiten van een zorgverzekering maken we dus het liefst zo makkelijk mogelijk. Uw werkgever kan u helpen bij het afsluiten van uw verzekering. Deze heeft ook inzage in uw polisadministratie en kan eventueel zorgtoeslag voor u aanvragen. De maandelijkse zorgpremie wordt direct ingehouden op uw salaris, zodat u hier niet over na hoeft te denken.

Zorg ontvangen binnen Europa

Met een zorgverzekering van HollandZorg ontvangt u een digitale EHIC. Hiermee bent u niet alleen verzekerd voor zorg binnen Nederland, maar ook voor noodzakelijke zorg in het buitenland. Dit is prettig als u tijdelijk in een ander land binnen Europa verblijft. Per land is het verschillend waar u precies terecht kunt met de EHIC digitale pas. Ook de vergoedingen kunnen variëren. Neem in dit geval dus altijd contact met ons op, zodat we de juiste zorgverlener voor u kunnen vinden.

https://www.hollandzorg.com/nl/