Xtra Producties
Image default
Vakantie

Ga op rondreis door Sri Lanka samen met uw kinderen

Heeft u altijd al eens een rondreis door Azië willen maken? Bekijk dan eens het aanbod aan reizen van Original Asia. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren van reizen door heel Azië. Ze weten wat de mooie, en soms nog onbekende, plekjes zijn en verwerken dit in hun reizen. U heeft de keuze uit een ruim aanbod. De reizen worden volledig georganiseerd en u hoeft zelf nergens naar om te kijken. Wilt u bijvoorbeeld op een luxe rondreis naar Vietnam? Wilt u graag de Indonesische eilanden verkennen of bent u benieuwd wat Thailand of Sri Lanka voor moois te bieden heeft? Dat wordt allemaal mogelijk met de reizen van deze specialist.

Een volledig georganiseerde gezinsreis

Een van de georganiseerde reizen die Original Asia aanbiedt, is een rondreis door Sri Lanka samen met uw kinderen. De reis is georganiseerd als een echte gezinsreis. De rondreis duurt 15 dagen en u gaat samen met uw kinderen op een rustig tempo langs allerlei mooie plekken in Sri Lanka. U geniet van een mix van cultuur en natuur en kijkt uw ogen uit. U kunt overnachten in fijne familiekamers en u krijgt een eigen chauffeur en gids die u alle mooie plekken laten zien.

Ontdek de mooiste plekken van Vietnam

Een andere populaire vakantie is de luxe rondreis door Vietnam. Tijdens dit 23-daagse avontuur bezoekt u alle highlights, maar krijgt u ook minder bekende plekjes te zien. U reist langs diverse steden en plaatsen en leert op deze manier het land echt kennen. Uiteraard worden ook bij deze reis alle voorzieningen, zoals verblijf en vervoer, voor u geregeld.

Bekijk de website voor meer informatie!

Bent u enthousiast geworden en wilt u op rondreis door Sri Lanka met uw kinderen? Of gaat u juist voor een luxe rondreis door Vietnam? Het kan allemaal bij Original Asia! Bekijk hun website voor meer informatie over de reizen en maak uw keuze. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Original Asia.