Xtra Producties
Image default
Bedrijven

Led verlichting in je tuin is een must

Zuiniger en minder kans op storingen.

Led lampen zijn ongeveer 85% zuiniger dan de normale gloeilampen, dat is een hele grote hoeveelheid die veel mensen doen laten schrikken. Led verlichting is daarom ook een heel stuk zuiniger, voor je portemonnee want je hoeft minder lampen te kopen en voor het milieu omdat je er minder hoeft weg te gooien. Dan is er nog 1 vraag, waarom zou je geen led lampen gebruiken? Led lampen gebruiken minder stroom en geven dus ook minder warmte af, dit is dus een stuk veiliger. Led lampen hoef je dus ook niet alleen maar binnen te gebruiken maar voor buiten is het ook een hele aanwinst.

In je tuin led verlichting aanleggen

Kil en saai, dat is hoe led verlichting vaak wordt omschreven. Dit is echter het geval al heel lang niet meer. In deze moderne tijd is er al veel meer mogelijk, we hebben ze nu in alle verschillende soorten maten, kleuren en intensiteit. In de winterperiode is het dan ook mooi en heel gezellig als je tuin verlicht is met deze led lampen. Als je nog helemaal geen gezellige tuin hebt kan deze verlichting hier zeker voor zorgen en met sneeuw erbij is het bijna magisch voor wat je neer kan zetten.

De stroom bij led verlichting buiten moet van binnen komen, je moet dan ook een goed plan maken met waar je verlichting komt en waar de kabels komen. Alle kabels die bij deze klus gelegd moeten worden komen dus vanaf binnen, je moet hier ook bij stilstaan dat er diepe graven moeten worden gegraven waar de kabels komen te liggen, dit kan voor een hele rommel in je tuin zorgen. 

Elektricien nodig?

Mocht het niet lukken met de plannen voor het aanleggen of het installeren van de led verlichting? Wij van elektricien Amsterdam 24/7 kunnen hier goed bij helpen. Wij kunnen voor u de plannen maken en alles installeren.  Zo komt er ook minder schade. Wij hebben genoeg gespecialiseerde elektriciens beschikbaar om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.  

1021 NS Amsterdam

Bankwerkerij 39

085 019 0036