Xtra Producties
Image default
Vervoer en transport

Gebrek aan opslagruimte door overtollige voorraad

Met de komst van Covid-19 is er een nieuwe uitdaging ontstaan voor vele branches in het land. Behoorlijk wat retailers hebben of krijgen te kampen met een overschot aan voorraad als gevolg van de lockdown-periodes. Uiteraard ontwikkelen ondernemers creatieve ideeën om hun producten alsnog te verkopen aan de consument. Ze gaan op zoek naar nieuwe manieren om de klant te bereiken. Maar tijdens een landelijke lockdown is dit zeker geen gemakkelijke opgave. Daarbij komt dat nieuwe, vaak seizoensgebonden producten, al zijn besteld, waardoor de voorraad zich opstapelt. Heeft u téveel voorraad en gebrek aan opslagruimte Maastricht? Er zijn een aantal mogelijkheden die het proberen waard zijn.

Opties voor de kleine ondernemer tijdens de lockdown-periode

Bent u retailer in Maastricht en heeft u te kampen met gebrek aan opslagruimte door een overschot aan voorraad? Of bent u bang dat er vanwege Covid-19 een overschot gaat ontstaan? Speciale campagnes voor de verkoop van overtollige voorraad kunnen het leed enigszins verzachten. Door uw producten online en goedkoper aan te bieden, bijvoorbeeld via uw social mediakanalen, zoals Facebook en Instagram, is het mogelijk om uw doelgroep én een groter publiek te bereiken. Het is natuurlijk wel van belang dat u een manier vindt om bestelde producten te leveren zonder al te lange levertijden. Heeft u nog een beetje spek op de ribben? Dan behoort de realisatie van een webshop tot de mogelijkheden om van uw overtollige voorraad af te komen. Er zijn inmiddels vele horeca ondernemers die een bestelsite hebben laten ontwikkelen. Deze alternatieve manier van afhalen en bezorgen blijkt zeer succesvol te werken. Indien consumenten vanwege de lockdown geen restaurants of winkels meer mogen bezoeken, dan gaat ze het veelal online proberen. Opslagruimte Maastricht nodig vanwege overschot aan producten Een gebrek aan opslagruimte kan jou als hardwerkende ondernemer voor een groot probleem plaatsen.

 

Normaal gesproken is de behoefte aan een grotere opslagruimte meestal positief. Maar tijdens de corona-crisis betekent het vaak een overschot aan onverkochte spullen. Dit hoeft niet altijd heel dramatisch te zijn. Verkoop je artikelen die niet heel erg trendgevoelig zijn? Dan kun je overwegen om ze tijdelijk op te slaan in een goedkope opslagruimte in Maastricht en te verkopen in betere tijden. Een tijdelijke opslagruimte Maastricht huren bij een mobiele self-storage is een goedkope en handige manier. Je hebt zelfs niet eens een verhuisbus of aanhangwagen nodig. Je overtollige voorraad wordt opgehaald voor de deur van je zaak en weer retour bezorgd wanneer het jou uitkomt.

Boobox mobiele opslagruimte Maastricht huren

Bij BOOBOX mobiele opslagruimte huur je opslagboxen eenvoudig en snel online. Je geeft het adres op waar Boobox je overtollige voorraad moet komen ophalen. Inladen voor de deur van je winkel is het enige wat je zelf hoeft te doen. Vervolgens haalt Boobox je voorraad op en slaat ze veilig en verzekerd voor je op in het opslagdepot. Je geeft online door wanneer Boobox je overtollige winkelvoorraad retour moet leveren en het enige wat je hoeft te doen is uitladen. Mobiele opslagboxen van Boobox huur je al vanaf €69 per maand. Bezoek de website boobox.nl voor meer informatie over opslagruimte Maastricht huren. Voor vragen, neem contact op en bel 0475-476319.

https://boobox.nl/