Xtra Producties
Image default
Zorg

Met de EPD software van edevop houd je je zorg administratie eenvoudig op orde

Als zorgverlener wil je zoveel mogelijk tijd bezig zijn met zorg geven aan je client. Maar daarnaast is het ook belangrijk om je administratie op orde te houden. Edevop is elektronisch patiëntendossier software waar je veilig en eenvoudig je administratieve zaken in bijhoudt.

Voordeel van webbased werken

Het prettige aan de software van edevop online is, dat je altijd en overal kunt inloggen. Omdat je werkt vanuit een website. Edevop kun je bijvoorbeeld in je praktijk, onderweg of bij de client thuis gebruiken.

Edevop is geschikt voor verschillende beroepsgroepen

Ben je fysiotherapeut? Dan is de fysio software van edevop ideaal om te gebruiken. Edevop online is geschikt voor de volgende beroepsgroepen: fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, dieetadvisering en oefentherapie.

Edevop is AVG proof

Edevop vindt het erg belangrijk dat al je privacygevoelige informatie veilig worden opgeslagen. Om die reden is edevop gebouwd op een platform dat is gecertificeerd volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Alle persoonsgegevens worden veilig in de cloud opgeslagen en van al deze data wordt dagelijks een backup gemaakt.

Wat zit er in het softwarepakket?

  • Een eenvoudig elektronisch patiëntendossier formulier
  • Een functionele agenda voor al je afspraken
  • Declareren aan zorgverzekeraars via VECOZO
  • Facturen zelf opmaken en versturen
  • Controle op Verzekeringsgegevens (COV) via VECOZO
  • Koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview
  • E-mail berichten versturen met Zorgmail

Enthousiast geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden naar de software van edevop? Vraag dan via het contactformulier de demo aan. Ook kun je middels dit formulier een offerte aanvragen.

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je kijken of je vraag tussen de veelgestelde vragen staat. Is dit niet het geval, dan kun je altijd de helpdesk bellen. Deze kun je bereiken op telefoonnummer 085 773 1474. Ze zijn bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Op donderdagen kun je ze bereiken van 9.00 tot 15.00 uur. Of je kunt een mail sturen naar info@edevop.nl.