Xtra Producties
Image default
Auto's en Motoren

Nieuwe en bijna-nieuwe onderdelen voor je VW Classic

Een accu, bumper, achter lamp en versnellingsbakhuis. Dit zijn zomaar wat voorbeelden van

Kever onderdelen die je kunt bestellen op Paruzzi.com. Bij ieder afzonderlijk item staat vermeld of het op dit moment op voorraad is of niet. Ook wordt aangegeven hoeveel exemplaren er in het magazijn liggen. Om er zeker van te zijn dat je de juiste parts kiest, is te lezen voor welk type Volkswagen ze geschikt zijn. Interessant zijn de Paruzzi tweedekans onderdelen. Het gaat dan om producten die door klanten retour zijn gezonden aan Paruzzi en om die reden niet meer als nieuw bestempeld kunnen worden. Bij sommige parts mist een component of is er door het transport een kleine beschadiging ontstaan. Let wel: alles dat te koop wordt aangeboden, is goed te gebruiken. Zaken die in onverantwoorde staat verkeren, staan niet op Paruzzi.com. Tweedekans spullen die nu online staan, zijn onder meer:

-verchroomde T-bars waarbij kleine stukjes chroom loslaten;

-een linker achterspatbord met een deuk;

-een treeplank van RVS, maar dan alleen de rechterzijde;

-een bougiekabel bevestiging set met gele clips voor twee draden;

-een motorklep koelingskit zonder bouten en ringen.

Voor het volledige assortiment verwijzen we je naar www.paruzzi.com. Hopelijk vind je er iets van je gading.

 

VW Classis fans opgelet: BRM velgen zijn weer volop leverbaar. In de jaren 60 van de afgelopen eeuw werden ze door EMPI en Speedwell op de markt gebracht. Lange tijd waren ze niet verkrijgbaar, maar onder invloed van de retro-look rage nu gelukkig weer wel. De huidige BRM velg is een volwaardige reproductie van het originele ontwerp. Naast het 5 x 205 mm insteek-model, kun je ook een smallere uitvoering aanschaffen. Aanverwante artikelen die vaak samen met BRM velgen besteld worden, zijn:

-een velgmoer verloopsleutel;

-velgadapters;

-gepolijste velgringen;

-velgsloten voor moeren en bouten;

-ventielen;

-verchroomde wielmoeren en

-wieldopbevestigingsklemmen.

 

Betalen kun je bij Paruzzi op verschillende manieren: iDEAL, Visa, Mastercard, American Express en PayPal. Alle vervoer wordt geregeld via PostNL.

https://www.paruzzi.com