Xtra Producties
Image default
Hobby en vrije tijd

U bent gegarandeerd van kwaliteit met de Thule Coaster XT

Zoekt u de ideale aanwinst om uw kind veilig van A naar B te brengen of mee te nemen op een ontspannende fietstocht door de natuur? Dan is de Thule Coaster XT de fietskar die u nodig heeft. Deze bestelt u eenvoudig en snel in de webshop van ActiveStyle. Deze aanbieder biedt enkel producten van de beste kwaliteit aan, en Thule is een van de merken die zij vanwege deze eigenschap hebben geselecteerd. Dit merk is namelijk een hoofdrolspeler op het gebied van fietskarren. Niet alleen bieden zij duurzame en gebruiksvriendelijke fietskarren aan, maar ook diverse accessoires die uw fietskar nóg handiger in gebruik maken. De Thule Coaster XT is dan ook uit te breiden met bijvoorbeeld een regenhoes, voetenzak en een gevoerde zitting voor baby’s. U hoeft zich geen zorgen te maken over de opbergruimte van deze en uw eigen spullen, want de fietskar bevat meer dan genoeg opbergruimte.

Vorm de Thule Coaster XT eenvoudig om naar een wandelwagen

Wilt u graag tijdens de fietstocht even stoppen om de reis wandelend voort te zetten? Dat is met de Thule Coaster XT geen probleem! De fietskar wordt geleverd inclusief fietstrailer- en wandelkit, waarmee u gemakkelijk wisselt tussen fietskar en wandelwagen. Dit komt heel goed van pas wanneer u even wilt stoppen en de Thule Coaster XT niet onbeheerd achter wilt laten. Komt u met de auto en neemt u de fietskar mee? Dan kunt u erop rekenen dat hij er gewoon in past. Hij is namelijk eenvoudig op te vouwen en de wielen slaat u op in de fietskar zelf. Zo neemt hij nauwelijks ruimte in in de achterbak en kunt u hem zonder problemen opbergen in uw schuur of garage.

Bestel de complete Thule Coaster XT

U bevestigt de fietskar heel stevig aan de fiets met behulp van Thules gepatenteerde ezHitch™. Bij ActiveStyle bestelt u de complete Thule Coaster XT met alle benodigdheden tegen een scherpe prijs. U kunt het assortiment van deze aanbieder online bekijken, of u komt langs in de winkel in Mierlo om de medewerkers om advies te vragen.

https://activestyle.eu/nl/