Xtra Producties
Image default
Hobby en vrije tijd

Personaliseer jouw spullen met Agnelus leerverf

Ben jij creatief en vind je het leuk om een persoonlijk tintje te geven aan onder andere jouw sneakers? Kies dan voor Angelus leerverf. Deze leerverf wordt wereldwijd geroemd als de beste verf voor het verven van allerlei soorten lederen voorwerpen. Of het nu gaat om een lederen sneaker, tas, jack of andere accessoires: met de leerverf van Angelus breng jij een mooie verflaag aan op jouw item! Deze leerverf is te gebruiken op diverse soorten leer, waaronder glad leer, nubuck en suède.

Een breed aanbod van leerverf bij deze specialist

Bij Customs by BB beschikken ze over een breed assortiment van Angelus leerverf. Hier vind je allerlei kleuren verf: van klassiek rood, zwart, wit en blauw tot de kleuren van nu. Daarbij kies je in dit ruime aanbod van kleuren tussen matte tinten of metallic kleuren. Welke kleur in wat voor tint je ook bedenkt: je vindt het in de webshop van deze specialist. Daarnaast kun je hier ook terecht voor diverse toebehoren wanneer je jouw item wilt personaliseren met verf. Zo vind je hier diverse voorbehandelingsmiddelen, water- en vuilafstotende spray en mondkapjes. Ben je er niet zeker van wat je allemaal nodig hebt? Kies er dan voor om een compleet starterspakket te kopen. Dit pakket bevat naast de door jou gekozen kleuren ook penselen, Angelus voorbehandeling en Angelus Finisher.

Ga gelijk aan de slag met de spullen van deze specialist

Bestel een van de vele kleuren Angelus in de webshop van deze specialist en ga direct aan de slag. Pas jouw sneakers, tas of jack geheel naar jouw voorkeuren aan. Wil je graag van een echte professional leren hoe je jouw sneaker mooi kan maken met leerverf? Volg dan een groeps- of privécursus bij Customs by BB. Voor meer informatie over deze cursus staan de medewerkers van deze specialist jou graag telefonisch te woord.

https://www.customsbybb.com/