Xtra Producties
Image default
Boeken en Tijdschriften

Boeken over het Christendom en het verband met wetenschap

Volgens veel niet-gelovigen kunnen religie en wetenschap niet hand in hand gaan. Ook veel christenen hebben hierover twijfels en hebben moeite met manieren om hun vraagtekens op te lossen. Boeken over het Christendom kunnen hier echter bij helpen. Neem bijvoorbeeld de Bijbel zelf, een boek dat een schat aan historische kennis bevat. Vraagstukken over schepping en evolutie zijn van alle tijden. Kok Boekencentrum biedt een ruim aantal aan titels dat de hedendaagse christen kan ondersteunen in het beantwoorden van zijn of haar vragen.

Op zoek naar de werkelijkheid

Religie en wetenschap, volgens sommigen zijn ze zo onverzoenbaar als kat en hond. Maar staan ze wel echt zo lijnrecht tegenover elkaar als velen denken? Je kunt beide gebruiken in je zoektocht naar de werkelijkheid. Kok Boekencentrum, dat behalve verkoper ook uitgever van boeken over het Christendom is, voorziet christenen en niet-christenen van zinvolle literatuur hieromtrent. Voor kritisch denken bestaat altijd ruimte. De medewerkers van de boekenwinkel voorzien je graag van tips wat betreft de beste titels in alle genres.

Je vragen beantwoorden

Religie en wetenschap wakkeren beide de nieuwsgierigheid van de mens aan. Ben je als christen op zoek naar bevredigende antwoorden op je vragen? Je zou kunnen overwegen het boek Het raadsel van God te lezen. De auteur was ooit overtuigd atheïst, maar is nu toegewijd christen. Het boek bevat veel interessante filosofische en theologische inzichten over de wereld. Ook Onderzoek alle dingen zet zijn christelijke en niet-christelijke lezer aan het denken. Uiteraard zijn beide titels verkrijgbaar bij Kok Boekencentrum.

Boeken voor alle leeftijden

Zoek je naar boeken over het Christendom? Dan vind je bij deze uitgever gegarandeerd datgeen waarnaar je zoekt. De marktleider op het gebied van theologische boeken werkt samen met kerken en christelijke organisaties. Dit leidt tot een indrukwekkende hoeveelheid kennis, maar ook tot het haarfijn kunnen aanvoelen van de behoeften van de hedendaagse christen en de thema’s die hen bezighouden. Er zijn boeken voor alle leeftijdscategorieën verkrijgbaar. Verken het aanbod in de webshop.