Xtra Producties
Image default
Boeken en Tijdschriften

Met dit wandelboek ontdek je prachtige wandelingen in Nederland

Uitgeverij Blauwdruk in Wageningen publiceert informatieve wandelgidsen en -boeken waarin de mooiste wandelingen in Nederland worden beschreven. Dit is geen standaard wandelboek, want bij deze uitgeverij gaan ze een stapje verder om u te inspireren met prachtige wandelingen in Nederland. U vindt hier wandelgidsen waarin schrijvers, dichters en natuurvrienden hun favoriete wandelingen beschrijven. Of u nu in steden of liever in de natuur wandelt; bij deze uitgever beschikken ze over een breed aanbod aan boeken, dus er zit er zeker één voor uw wandeltochten bij!

De Nederlandse natuur aan den lijve ervaren

Bij Uitgeverij Blauwdruk vindt u het perfecte wandelboek als u de wandelingen in Nederland wilt ervaren met rijk geïllustreerde verhalen. De schrijvers hebben de beste wandelingen voor elke regio of provincie voor u samengesteld. Het Nederlandse landschap is van oudsher een inspiratiebron voor schrijvers en dichters en dit was terug te zien in hun literaire werk. Bij deze uitgever in Wageningen beleeft u de unieke wandelroutes door middel van bijzondere observaties. Zo vindt u verhalen over verzonken rivieren en beeldende kunst. Deze uitgever heeft voor elk wat wils en het was nog nooit zo leuk om op pas te gaan!

Ga op ontdekkingsreis

Bent u op zoek naar een wandelboek over Nederland door de natuur of juist door mooie steden? Met een wandelboek van deze uitgever ontdekt u de mooiste stukjes natuur of prachtige, unieke architectuur van vroeger en van het heden. De boeken bevatten foto’s, tekeningen en informatieve teksten. De schrijvers van deze boeken hebben de wandelingen afgelegd en deze vervolgens vastgelegd in woord en beeld. Met deze boeken beleeft u een ware ontdekkingsreizen door verschillende landschappen. Wilt u meer te weten komen over klompenpaden? Of wilt u de mooiste plekjes ontdekken in het Centrum van Apeldoorn? Ga er dan op uit en bestel snel een wandelboek online bij hun webshop!

https://www.uitgeverijblauwdruk.nl/