Xtra Producties
Image default
Banen en opleidingen

Kies voor professionele loopbaanbegeleiding voor jouw maatschappelijke carrière

Niet iedereen heeft op zijn 18e al duidelijk voor ogen waar zijn of haar toekomst ligt, soms is het nodig dat je hierbij de hulp inroept van loopbaanbegeleiding. Soms zijn een paar gesprekken al genoeg om tot een verhelderend inzicht te komen. Bedenk dat je beter wat geld kunt uitgeven aan goede loopbaanbegeleiding dan dat je aan een opleiding of studie begint die je niet afmaakt. Dat kost uiteindelijk veel meer geld en bovendien ook kostbare tijd. Als je weloverwogen start met een opleiding dan is de kans dat je hier later een leuke baan in vindt een stuk groter. Bedenk dat je minstens 40 jaar en wellicht langer in hetzelfde beroep werkzaam zult zijn, dat is ruim 2/3 van je leven. Een professioneel outplacementbureau kan je hierbij helpen.

Ervaar hulp van een goed outplacementbureau bij het plannen van je carrière

Het is helemaal geen schande om tot de conclusie te komen dat je hulp nodig hebt bij het verder ontplooien van je carrière of als je na ontslag of arbeidsongeschiktheid een andere keuze moet maken. Loopbaanbegeleiding kun je zelf regelen, maar het kan ook worden aangevraagd door je werkgever. Tijdens een intakegesprek bij een outplacementbureau wordt eerst je huidige situatie geïnventariseerd en vervolgens wordt er samen met jou gekeken wat de mogelijkheden zijn en wat daarvoor nodig is. Soms is loopbaanbegeleiding een lang traject, soms heb je aan enkele gesprekken voldoende. Dit hangt allemaal af van je persoonlijke situatie.

Kies een ervaren specialist voor ondersteuning bij je loopbaankeuzes

Als je kiest voor loopbaanbegeleiding is het zaak om een bedrijf te vinden waar je je op je gemak voelt. Voor alle zaken die met je loopbaan te maken hebben kun je terecht bij Carrièrepoort. Bij dit bedrijf werken ervaren mensen die graag met jou aan de slag gaan om jouw loopbaan een boost te geven. Zij hebben als professioneel outplacementbureau veel expertise op het gebied van outplacement. Wie weet ben je binnenkort weer lekker aan het werk en ben je blij dat je deze stap hebt gezet. Je kunt meer lezen over de werkwijze op de website en hier vind je ook de contactgegevens om een afspraak te maken.