Xtra Producties
Image default
Banen en opleidingen

U vergroot de veiligheid van uw medewerkers met een cursus Keuren Elektrisch Gereedschap

Met de cursus Keuren Elektrisch Gereedschap van Omega Training & Inspectie vergroot u de veiligheid binnen uw bedrijf en daarmee die van uw personeel. Als het personeel altijd werkt met goedgekeurde apparaten is de kans op een bedrijfsongeval een heel stuk kleiner. U bent hiervoor als werkgever uiteraard medeverantwoordelijk. Medewerkers moeten veiligheidsvoorschriften opvolgen, maar de werkgever moet tegelijkertijd zorgen voor veilige apparaten. In de cursus Keuren Elektrisch Gereedschap leert u waar u op moet letten bij de veiligheidscheck van apparaten en welke normen hierbij van toepassing zijn. Zo verkleint u de kans op vervelende ongelukken in uw bedrijf.

Onderzoek op apparaten volgens de daarvoor geldende normen

Een cursus Keuren Elektrisch Gereedschap stelt u in staat om uw apparaten te testen aan de hand van de daarvoor geldende normen. Deze staan vermeld in de NEN 3140, die tijdens de cursus dan ook uitgebreid aan bod komt. Na de theorie volgt uiteraard de praktijk. U kunt tijdens de training oefenen met het uitvoeren van een controle op een apparaat aan de hand van de geldende normen. Vervolgens bepaalt u of dit gereedschap nog gebruikt mag worden of moet worden vervangen of gerepareerd. De cursus leidt u op tot officieel keurmeester voor apparaten op zowel 230 volt als 400 volt.

Inschrijven voor de cursus?

Wilt u ook in staat zijn om uw elektrisch gereedschap te controleren aan de hand van de officiële normen? Schrijf u dan nu in voor de cursus Keuren Elektrisch Gereedschap bij Omega Training & Inspectie. De cursus wordt gegeven door een ervaren docent met veel praktijkervaring. U kunt kiezen uit diverse locaties en data. Ver reizen is dus meestal niet nodig. De kosten bedragen 199 euro per persoon. Wanneer er meer mensen uit één bedrijf deelnemen, krijgt u korting op het inschrijfgeld. Tijdens de cursus wordt een lekkere lunch verzorgd die bij de prijs is inbegrepen.

https://omegatraining.nl/